Home » Viikko kuningattarena – Elämää mullistava hyvinvointiloma Italiassa

Viikko kuningattarena – Elämää mullistava hyvinvointiloma Italiassa

Laitatko aina muiden hyvinvoinnin omasi edelle? Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi ja omalle hyvälle olollesi?

Koe unelmiesi viikko aurinkoisessa Italiassa, joka tekee sinusta säteilevän ja elinvoimaisen, omassa voimassasi hehkuvan kuningattaren.

viikko kuningattarena italiassa

Lähde ainutlaatuiselle hyvinvointilomalle toukokuussa 2019. Upea viikko täynnä virkistävää liikuntaa, energiaa ja elinvoimaa nostavaa ravintoa sekä raukeaa rentoutumista nostaa elämäsi, terveytesi ja energiasi uudelle tasolle.

Italian Umbria. Auringon lämpöä, pulppuavaa onnea, virtaavaa iloa, kukoistavaa oloa, virkistymistä ja mielenrauhaa kuvankauniissa maisemissa. Vihdoinkin aikaa sinulle ja hyvinvoinnillesi.

Aamuiset kävelylenkit ihastuttavissa maisemissa, liikuntatuokiot, jotka saavat sinut hihkumaan innoissasi, sinua varten rakkaudella valmistetut hyvän omantunnon ateriat, hemmotteluhetki kylpylässä…

Eikö kuulostakin ihanalta?

Henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa laaksojen ja kukkuloiden keskellä on hyvä ladata akkuja ja keskittyä täysillä omaan fyysiseen ja henkiseen hyvään oloon ammattitaitoisessa ohjauksessa. Yksi viikko voi muuttaa koko elämäsi!

Olet vastuussa vain itsestäsi ja voit nauttia omasta olostasi täysin siemauksin. Olet sen ansainnut, kuningatar!

Viikko kuningattarena on elämää mullistava hyvinvointiloma, jolta palaat uudistuneena, ulkoisesti hehkuvana ja sisäistä voimaa säteilevänä. Ja tiedäthän, että kun itse pursuat hymyä ja hyvää mieltä, siitä hyötyvät myös läheisesi.

Tämä viikko on sinulle, jos kaipaat

 • irrottautumista arjesta ja sitä, että kaikki on kerrankin tehty sinulle valmiiksi
 • hehkuvan energistä ja kukoistavaa oloa aamusta iltaan ja tunnetta, että sinulla riittää voimavaroja ammennettavaksi läheisillesi
 • hengähdystaukoa, jonka aikana voit unohtaa arjen kiireet ja kauppalistat ja antaa itsellesi luvan latautua, rentoutua ja olla kuin kuningatar
 • hymyä, hyvää mieltä, uusia ajatuksia ja onnen tunteita, jotka voit viedä mukanasi kotiin
 • kohtaamisia, keskusteluja, iloa ja naurua matkan muiden kuningatarten kanssa

>> Lue täältä kokemuksia matkasta

Palaat viikon jälkeen takaisin kotiin virkistyneenä, kukoistavana, hehkuvana ja energisenä oman elämäsi kuningattarena. Puhkut intoa ja uusia ideoita, joiden avulla säteilet hyvää oloa myös läheisillesi. Yksi viikko voi todellakin muuttaa koko elämäsi paremmaksi!

Upea Viikko kuningattarena järjestetään toukokuussa 2019 Italian Umbriassa, italialaista charmia hehkuvassa Case Graziani maatilamajoituspaikassa.   

casa graziani

Kuningattaren viikolla valmentajanasi toimii hyvinvoinnin ammattilainen Elisa Mattila, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin huippusuosittujen Kuningattaren korsetti ja Hyvinvointistartti -valmennustensa avulla. Elisan lempeässä ohjauksessa saat ahaa-elämyksiä, joiden avulla voit paremmin hymy huulilla.

Viikon valmennukset eivät ole puuduttavia luentoja, vaan uudet ideat syntyvät mukaansatempaavien harjoitusten avulla, joissa pääset itse pohtimaan ja soveltamaan oppeja omaan elämääsi – vaikkapa uima-altaan reunalla istuskellen!

Kuningattaren viikolla kaikki on suunniteltu valmiiksi puolestasi. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle, huokaista syvään ja nauttia. Olethan antanut itsellesi sen kaikkein tärkeimmän lahjan: aikaa omalle hyvinvoinnillesi. Olet sen vihdoinkin ansainnut!

>> Lue lisää ohjelmasta

Mitä kaikkea Viikko kuningattarena käytännössä pitää sisällään:

 • viikon aikana saat käyttöösi Kuningattaren käsikirjan eli täydelliset ohjeet siihen, kuinka teet itsestäsi hehkuvan oman elämäsi kuningattaren
 • liikunnan riemua ja sen tuomaa pirteää hyvää oloa: päivittäiset, oman kehon painolla tehtävät treenit sopivat jokaiselle lähtötasolle, herättävät eloon ja saavat sinut hihkumaan innosta
 • raukean rentoa ihanuutta: rentoutus- ja venyttelytuokiot verryttävät koko kehon ja sulattavat jumitukset
 • uusia ajatuksia ja sisäistä voimaa: päivittäisten ravinto- ja hyvinvointityöpajojen opit voit siirtää suoraan arkeesi
 • innostavia elämyksiä kuningatarten tapaan: retket kauniisiin, historiallisiin lähikyliin, rentouttava hemmotteluhetki läheisessä terveyskylpylässä ja vierailu viinitilalle lievittävät stressiä ja tuovat kuplivaa iloa ja rentoutta ihanassa seurassa

Valmennusten, treenien ja retkien lisäksi matkan hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset:

 • täysihoito idyllisessä Case Graziani -maatilamajoituksessa (majoitus sekä energiaa nostavat ja hyvää oloa lisäävät aamupala, lounas, päivällinen ja välipalat kuuluvat hintaan)
 • lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
 • kuljetukset lentokentältä majapaikalle ja takaisin
 • suomalainen opas mukana kaikilla retkillä

>> Lue täältä lisää matkasta