budapestin matkat

Viiden tähden hemmottelua Budapestissä alk. 269 €

Tarjous sisältää 2, 3, 4 tai 5 yön majoituksen The Aquincum Hotel Budapestissä***** aamiaisineen, lennot Helsingistä tai Tampereelta, 3 ruokalajin illallisen, saunaosaston vapaan käytön ja käsimatkatavaran.

Ihana hemmotteluloma Tonavan helmessä odottaa. Satumainen Budapest hehkuu urbaania ylellisyyttä ja ainutlaatuista lumoa. Tuhansien mahdollisuuksien kylpyläkaupunki tarjoaa historiallisia maisemia ja kiehtovan kulttuurin, unohtamatta tietenkään myös moderneja ostosmahdollisuuksia ja silmiä hiveleviä valaistuksia. Unelmien kaupunkiloman kruunaa ansaittu lepo ja rentoutuminen. Majoitu siis tyylikkäästi paraatipaikalla Budapestin sydämessä ja ota kaikki irti viiden tähden hotellin ylellisyyksistä. Ikimuistoisen päivän jälkeen voit nauttia niin romanttisesta kolmen ruokalajin illallisesta, poreammeen kuplista kuin myös saunan lämmöstä – taivaallisen hemmotteluhoidon jälkeen energiavarat ovat parhaimmillaan. Tervetuloa elämysten äärelle!

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Edullista luksusta 5* hotellissa
  • Lentoja myös Tampereelta
  • Sis. 3 ruokalajin illallisen
  • Vierailusi aikana voit vapaasti nauttia hotellin Aphrodite Spa & Wellness Centerin kylpyläosastosta, joka sisältää sisäuima-altaan, kaksi termaaliallasta, poreammeen, saunan ja höyryhuoneen.

Voit matkustaa maaliskuusta marraskuuhun 2017.

Tätä matkaa myy Travelbird. Katso myös muut Travelbirdin kaupunkilomat.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä reissu ollut sinua varten? Katso myös muut edullisen luksuksen matkat ja Budapestin matkat.