Categories
Äkkilähdöt Elämyksiä Huippuhalvat matkat Kaupunkiloma

Viehättävä ja edullinen Praha 2, 3, 4 tai 7 yötä alk. 137 €-194 €

Viehättävä Praha. Sis. suorat lennot, majoitus Aida hotellissa aamiaisella. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus.

Praha on boheemi kulttuurihelmi, josta löytyy koettavaa ja nähtävää, ja joka on edelleen edullinen kohde verrattuna muihin Euroopan suurkaupunkeihin.

Näköalatasanne, kaupungintalon aukio ja kahvihetki Prahan astronomisen kellon liikkumista seuraten on traditio kaupungissa useammankin kerran vierailleelle. Kaupunki tarjoaa lukuisia elämyksiä kuten vierailun ns. tanssivalla talolla (Dancing House) tai kierroksen juutalaiskorttelissa. Yksi ilta kannattaa pyhittää illalliselle jossain lukuisista joen varren ravintoloista ihaillen jokea tai kaupungin kattoja.

Hotel Aida sijaitsee rauhallisella paikalla Prahassa vain 15 minuutin metromatkan päässä Venceslauksen aukiolta. Hotellilta avautuu näkymä Prahan kaupunkiin. Hotellista on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan  ja Holešovice sekä Letnany Prahan messukeskuksiin. Hotellilta on parin minuutin kävelymatka metro- ja raitiovaunuasemalle. 15 minuutin metromatkan päässä Venceslauksen aukiolta

Hotellin lähialueilta löytyy mielenkiintoisia vierailukohteita kuten keskiviikkoiset maaseutumarkkinat maanalaisen asemalla. Matkaajan kannattaa varata lomallaan aikaa tutustua Prahan eläintarhaan, kasvitieteelliseen puutarhaan ja Trojan linnaan.

Hinnat tarkistettu 10.5. ja ne voivat vaihdella lentojen varaustilanteen mukaan.

Eikö tämä matka ollut sinulle sopiva? Katso myös muut Top10:n tarjoukset.

Prahan matka sisältää

  • Lento
  • 4* Majoitus
  • Aamiainen
  • Käsimatkatavara
  • Wi-Fi

Voit matkustaa joulukuuhun 2016 asti.

halvat matkat

Etsitkö jotain muuta? Katso myös muut Prahan matkat tai kaupunkilomat.