Home » Matkatarjoukset » Vain elämää-konsertti Hartwall Areenalla 28.12. sis. 1 yön majoitus Helsingissä ja konserttiliput kahdelle alk. 189€

Vain elämää-konsertti Hartwall Areenalla 28.12. sis. 1 yön majoitus Helsingissä ja konserttiliput kahdelle alk. 189€

Huippusuositun Vain Elämää televisionohjelman tähdet esiintyvät ainutlaatuisessa konsertissa Helsingin Hartwall Areenalla 28.12. Konsertissa kuulet kun Elastinen, Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Toni Wirtanen ja Paula Vesala laulavat toistensa suurimpia hittejä uusina sovituksina. Hartwall Areenan konsertissa on käytössä 360-lava, joka takaa huippunäkymät kaikista suunnista ja katsomoista.

Tässä tarjouksessa kaksi hotellivaihtoehtoa:

  • Majoitus Scandic Grand Marina hotellissa + liput hintaan 189 € / 2 hlökatso tästä
  • Majoitus Scandic Park hotellissa+ liput hintaan 199 € / 2 hlökatso tästä

Hintaan sisältyy

  • 2 x Vain Elämää – konserttilippua 28.12.2014 Hartwall Areenan yläkatsomossa. (Konsertti alkaa klo 20, ovet avataan kello 18.30.)
  • Yhden yön majoitus kahden hengen huoneessa.
  • Aamiainen.

Vain Elämää tv-ohjelmassa huippusuositut laulajat viettävät viikon maaseudun rauhassa ja esittävät omia versioitaan toistensa suurimmista hiteistä. Kuulet nämä hitit livenä joulukuun konsertissa! Konserttia odotellessa pääset tunnelmaan katsomalla Nelosen Vain Elämää – ohjelmaa perjantaisin klo 20 sekä klippejä aiemmista jaksoista tästä.

Konsertti järjestetään Helsingin Hartwall Areenalla, jonne pääset kävevästi bussilla, raitiovaunulla tai junalla Pasilan aseman kautta.

Konsertti alkaa klo 20, ovet avataan kello 18.30.

Scandic Gran Marina -hotelli sijaitsee Katajanokalla, 500 metriä Helsingin keskustasta, Presidentinlinnasta ja lähellä Viking Linen terminaalia.

Hotellilla on wi-fi, kuntosali, sauna, kauppa, terassi sekä lasten leikkipaikka.

Mukavissa huoneissa on televisio, kylpyhuone, puulattiat ja kirjoituspöytä.

Voimassaoloaika: 28.12. – 29.12.2014
Valitse sopiva hotelli:
  • Majoitus Scandic Grand Marina hotellissa + liput hintaan 189 € / 2 hlökatso tästä
  • Majoitus Scandic Park hotellissa+ liput hintaan 199 € / 2 hlökatso tästä