Home » Äkkilähdöt » Uusivuosi ulkomailla, Baltian kaupungit 3 yötä 319 €

Uusivuosi ulkomailla, Baltian kaupungit 3 yötä 319 €

Palkitse itsesi kuluneesta vuodesta ja lähde uudenvuoden viettoon valitsemaasi Baltian maiden pääkaupunkiin. Pakettiin kuuluu lennot ja majoitukset, joten sinun tarvitsee vain valita kaupunki, pakata laukut ja suunnata lentokentälle. Valitsitpa kohteeksesi Riian, Tallinnan tai Vilnan me takaamme sinulle unohtumattoman uudenvuoden!

Unohtumaton uusivuosi

Oletko kyllästynyt aina samanlaiseen uudenvuoden viettoon? Vietä tällä kertaa uusivuosi ulkomailla ja näe miten muissa maissa juhlitaan vuoden vaihtumista. Nauti hyvä illallinen ravintolassa, tilaa pullo kuohuvaa ja ihaile valitsemasi kaupungin taivaalla räiskyviä ilotulituksia. Aloita vuosi 2015 unohtumattomalla kaupunkilomalla!

Tarjous sisältää
  • Suorat meno-paluulennot Helsingistä valitsemaasi kohteeseen
  • Käsimatkatavara
  • Ruumaan menevä matkatavara Finnairin lennoilla Vilnaan ja Tallinnaan
  • 3 yötä kahden hengen huoneessa
  • Aamiaiset

Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 29.12.2014 – 30.12.2014.  Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

>> Lue lisää ja varaa omasi

Tarjous ei sisällä

  • Matkatavarat Riikaan Matkalaukku ruumaan (enintään 20 kg, 25€)
  • Lentokenttäkuljetus Riiassa Edestakainen kuljetus lentokentän ja hotellin välillä 35 € per henkilö
  • Lentokenttäkuljetus Tallinnassa Edestakainen kuljetus lentokentän ja hotellin välillä 35 € per henkilö
  • Lentokenttäkuljetus Vilnassa Edestakainen kuljetus lentokentän ja hotellin välillä 35 € per henkilö

Tämän matkatarjouksen tarjoaa Travelbird.fi. Katso TravelBirdin kaikki tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää. 

Valitse näistä matkakohteista

Riika Riiassa on juhlittu koko vuosi, sillä kaupunki on ollut kuluneen vuoden Euroopan kulttuuripääkaupunkina. Latvian pääkaupunki tarjoaa vierailijoilleen kaunista arkkitehtuuria, monipuolisia illallisvaihtoehtoja ja nuorekkaan yöelämän. Juhlavuoden päätteeksi on odotettavissa ennennäkemätön ilotulitusnäytös. Paikalliset kokoontuvat perinteiseen tapaan seuraamaan valoshowta Vapauden muistomerkin ympärille. Neljän tähden hotellisi, Welton Terrace Design Hotel, sijaitsee ylellisellä alueella aivan vanhankaupungin kupeessa. Jokainen hotellihuone on sisustettu yksilöllisesti asiakkaan tarpeita silmällä pitäen. Huoneissa on modernin kylpyhuoneen lisäksi mm. TV ja minibaari. Lisäksi hotellin 5. kerroksen baarin terassilta avautuu upea näköala kaupungin keskustaan.

Tallinna Viron pääkaupunki on tuttu kohde meille suomalaisille. Kaupungin sympaattinen ilmapiiri, merkittävä historia ja erinomainen ravintolatarjonta ovat vetäneet puoleensa vierailijoita etenkin viime vuosikymmeninä. Joulun ja uudenvuoden aikaan Tallinnan kuuluisa vanhakaupunki lumoaa kokeneemmankin Viron-matkailijan juhlavilla valoillaan ja iloisilla kojuillaan. Majoitut arvostetussa neljän tähden Baltic Hotel Vana Wirussa, joka sijaitsee kivenheiton päässä Raatihuoneentorilta. Hotellin välittömästä läheisyydestä löydät kaupungin parhaat shoppailu- ja ruokailupaikat. Hyvinvarustetussa kahden hengen huoneessasi on klassinen ja lämminhenkinen sisustus.

Vilna Vilna on kaunis ja kiehtova kaupunki, jossa idän ja lännen vaikutteet ovat historian mittaan sekoittuneet keskenään ainutlaatuisella tavalla. Vilnan vanhakaupunki on kuuluisa upeasta barokkiarkkitehtuuristaan. Upeat historialliset nähtävyydet ja lukuisat kulttuuritapahtumat ovat houkutelleet vuosi vuodelta useampia matkailijoita Liettuan pääkaupunkiin. Uudenvuoden juhlinta Vilnassa huipentuu Katedraaliaukion henkeäsalpaaviin ilotulituksiin. Tasokas hotellisi, Comfort Hotel LT, sijaitsee Vilnan keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Hotellissa on arvostettu ravintola, joka tarjoaa ensiluokkaista kansainväistä ruokaa. Modernit hotellihuoneet ovat hyvinvarustettuja ja niistä löytyy mm. kylpyhuone lattialämmityksineen, taulutelevisio ja ilmainen Wi-Fi.

viikonloppumatka Vilna