Categories
2018 kevät 2018 talvi Äkkilähdöt Edullista luksusta Elämyksiä Kaukomatkat Rantalomat Rentoutumista Unelmamatkat Uusia elämyksiä

Upea Malediivit aidoimmillaan alk. 864 €

Koe Malediivit aidoimmillaan – 7 – 14 vrk loma Maafushin atollilla Malediiveilla, sis. lennot, majoitus, aamiainen ja meno-paluu pikavenekuljetukset.

Malediivit eivät enää ole pelkästään rikkaitten ja häämatkalaisten saavutettavissa. Vuonna 2009 Malediivit avautui myös tavalliselle turismille ja paikallisten asuttamille saarille on tämän jälkeen rakennettu kymmenkunta perhehotellia ja majataloa. Maafushin saari on yksi tunnetuimmista, ja Maafushi Village majatalo sijaitsee tämän reilun kilometrin mittaisen ja 200m leveän atollin pohjoisosassa. Tällä saarella pääset tutustumaan sekä Malediivien valokuvauksellisen kauniisiin rantoihin, että paikallisten asukkaiden elämään.

Saarella harrastat snorklausta, laitesukellusta ja auringonottoa. Saarelta on myös mahdollista ostaa retkiä muille saarille ja venekuljetuksia parhaimpiin sukellus/snorklauspaikkoihin. Tärkeintä on kuitenkin nauttia rennosta ja leppoisasta ilmapiiristä ja palata kotiin levänneenä ja entistä virkeämpänä. Ja matkan jälkeen voit sanoa käyneesi myös Malediiveilla!

Miksi tämä matka on hyvä valinta

  • Edullinen tarjous, näin halvalla harvoin pääsee Malediiveille
  • Venekuljetukset sisälty
  • Eksoottinen ja upea rantakohde
  • Täydellinen, rauhallinen kohde rentoutumiseen
  • Voit harrastaa sukellusta ja snorkausta

VINKKI: Talvimatkoja viikko: esim. 864 € (6.3.), 865 €  (21.11.)

2 viikkoa alk. 1281 € (27.3.), 1237 € (29.1.)

Lähtöjä huhtikuuhun 2018. Tätä matkaa myy Top 10 Matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä loma ollut sinua varten? Katso myös muut rantalomat ja unelmalomat.