Home » 2018 kesä » Unohtumaton Costa Brava puolihoidolla alk. 298 €
espanjan matkat

Unohtumaton Costa Brava puolihoidolla alk. 298 €

Unohtumaton loma Costa Bravan rantakohteessa Pineda de Marissa. Saat lennot, majoituksen 3* Mercè hotellissa puolihoidolla sekä lentokenttäkuljetukset. Voit varata jo kesän 2018 matkasi!

Pineda de Mar on rauhallinen rannikkokaupunki sinisenä kimmeltävän Välimeren ja vihreän Montnegre luonnonpuiston välimaastossa. Lempeä ilmasto ja Maresmen alueen pisin hiekkaranta tekee alueesta suositun lomakohteen. Yksi tärkeä tekijä alueen suosiolle on myös myös hyvät liikenneyhteydet kaupungista suoraan Barcelonaan sekä Gironaan. Rennolta rantalomalta siirtymä suurkaupungin vilinään vie vain tunnin junamatkan verran. Ja verrattaessa suurkaupunkien lähiliikenteeseen tämä junamatka on jotain ihan muuta, junan ikkunasta voi ihailla Välimeren rannikkoa. Pineda de Mar on palkittu perheturismikohteena ja alue onkin panostanut koko perheen viihtyvyyteen.

Tarjouksen hotelli Mercè on perheomisteinen hotelli Pineda de Marin keskustassa 10 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin katolla on uima-allas ja aurinkoterassi, jolta on panoraamanäköala.

Miksi sinun kannattaa lähteä juuri tälle matkalle

  • Edullisesti Espanjan aurinkoon
  • Puolihoito sisältyy
  • Lentokenttäkuljetukset sisältyy
  • Voit lentää myös Oulusta välilaskulla

Voit matkustaa syksyllä 2017 ja kesäkaudella 2018.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut rantalomat ja Espanjan matkat.