Home » Äkkilähdöt » Unohtumaton 5* Bangkok 4 – 7 yötä alk. 973 – 1092 €
bangkokin matkat

Unohtumaton 5* Bangkok 4 – 7 yötä alk. 973 – 1092 €

Kaupunkimatka monipuoliseen Bangkokiin majoitus luksushotellissa. Sis. Finnairin lennot, ruumaan kirjattava matkatavara, 5* majoitus ja aamiainen sekä lentokenttäkuljetus kohteessa.

Huom: Tämä paketti sisältää lennot. Jos olet kiinnostunut samasta hotellitarjouksesta ilman lentoja klikkaa tästä
Katso lisää matkatarjouksia Thaimaaseen.

Suuntaa laadukkaalle lomalle elämää kuhisevaan Thaimaan pääkaupunkiin. Ensinäkemältä Bangkok saattaa hämmentää turistia vilkkaudellaan, ruuhkillaan sekä valtavilla ostoskeskuksillaan. Se kätkee kuitenkin lukemattomille kujilleen maailmanluokan ravintoloita, ihastuttavia kahviloita, laadukasta taidetta sekä itämaista eksotiikkaa. Nähtävyydet kaupungissa ovat huikeat, kun vierailet Kuninkaan Palatsissa, muista tarkistaa pukeutumissäännöt. Kannattaa myös ottaa jokilaiva ja lähteä katsomaan miten miljoonakaupungin paikalliset asustavat.

Tyylikäs Pullman Bangkok Grande Sukhumvit sijaitsee Bangkokin vilkkaan keskustan sydämen läheisyydessä. Asoke BTS Skytrain -asema ja Sukhumvit MRT -asema ovat vain 400 metrin päässä. Lentokentälle on 30  minuutin ajomatka. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Terminal 21 -ostoskeskuksesta, lukuisista ravintoloista ja yöelämästä. Bangkokin matkan voi helposti yhdistää rantalomaan.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • 5* luksusloma Bangkokissa
  • Paikanpäällä 4-7 yötä
  • Lentokenttäkuljetukset ja matkatavarat sisältyy

Voit matkustaa lokakuuhun 2017 saakka. Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Katso myös muut Aasian matkat ja kaupunkilomat.