Home » Rantalomat » Turkki puolihoidolla 4* hotellissa ja Finnairin lennoilla alk. 489 €
äkkilähtö turkki

Turkki puolihoidolla 4* hotellissa ja Finnairin lennoilla alk. 489 €

Antalya on Turkin etelärannikon loistokkain helmi. Upeiden vaaleiden hiekkarantojen ja lämpimässä Välimeren tuulessa huojuvien palmujen lisäksi kaupungilla on merkittävä historia. Vuosisatojen aikana Antalyaa ovat asuttaneet niin roomalaiset ja bysanttilaiset kuin ottomaanit. Useimmat Antalyan historialliset rakennukset löytyvät kaupungin vanhan osan, Kaleiçin, idyllisiltä kujilta. Murat Paşan moskeija, Hadrianuksen portti ja Antalyan arkeologinen museo ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita. Puolestaan Tünektepen kukkulan päältä on fantastinen näkymä kaupungin ylle. Antalyan alueella ja sen lähettyvillä on useita vesiputouksia joihin kuuluu muun muassa upea Düdenin putous.

Tästä tarjouksesta on kaksi vaihtoehtoa

Edullisimmat lähdöt 6.5., 16.9., 23.9. 30.9. ja 14.10.

  • 7 yötä alk. 489 €
  • 14 yötä alk. 679 €

Tarjous sisältää

  • Meno-paluulennot Helsinki – Antalya (Finnair)
  • 1 x ruumaan menevä matkatavara (23 kg)
  • 1 x käsimatkatavara (10 kg, 55 x 40 x 23 cm)
  • 7 tai 14 yön majoitus kahden hengen huoneessa Alp Pasa Hotelissa
  • Puolihoito

Tarjous ei sisällä lentokenttäkuljetuksia Antalyassa (29 € per henkilö)

>> Lue lisää täältä

Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 6.5.2015 – 14.10.2015. Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

 

Tämän matkatarjouksen tarjoaa Travelbird. Katso TravelBirdin tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää.

 

Alp Pasa Hotel ****

Alp Pasa on unelmiesi hotelli. Kuvittele majoittuvasi vehreän luonnon ja kauniin arkkitehtuurin keskellä; paikassa, jossa aamuisin linnnut laulavat ja uima-altaan vesi lorisee rentouttavasti. Antalyan Alp Pasan Hotelin kartanomainen kompleksi koostuu useista historiallisista villoista, jotka sijaitsevat rauhallisessa puistomaisemassa. Hotellissa on 2 ravintolaa, baareja ja ulkouima-allas aurinkotuolialueineen ja allasbaareineen.

halpa matka turkkiKirsikkana kakun päällä Alp Pasa Hotel sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä niin Antalyan vanhasta kaupungista kuin merenrannasta

Huoneet

Ylelliset hotellihuoneet on sisustettu sekoittamalla itämaisia yksityiskohtia uusklassiseen tyyliin. Huoneesi ikkunoista näet joko hotellin sisäpihalle tai Antalyan historiallisen kaupunginosan pikkukujille. Hyvinvarustetussa huoneessasi on mm. ilmastointi, taulutelevisio, minibaari, tallelokero, puhelin ja upea kylpyhuone hiustenkuivaajinen. Näissä hotellihuoneissa elät taatusti kuin sulttaani!

halpa matka puolihoidolla turkissa