Tunnelmallinen hotelli Alsacessa Ranskassa 2 yötä 69 €/hlö

Sievässä Eguisheimin kylässä Alsacen viinitien varrella talot puisine yksityiskohtineen ja kukkaistutuksineen ovat kuin sadusta. Kapeat kadut kiemurtelevat herttaisten talojen keskellä aukioille, joita kaunistavat lukuisat veistokselliset suihkulähteet. Viiniköynnösten koristamien kukkuloiden keskellä sijaitsevassa kylässä aika tuntuu pysähtyneen, ja Château Bas d’Eguisheimin linnan katveessa voi tuntea keskiajan kuiskeen. Eguisheim on täydellinen paikka arjesta irtautumiseen. Nauti ihanasta maalaisromantiikasta, erinomaisista viineistä, herkullisesta ruoasta ja kylän ranskalaisesta charmista unohtumattomalla lomalla satumaisessa Alsacessa.

Tarjous sisältää

  • 2 yötä La Ferme du Papessa
  • Aamiaiset
  • 3 ruokalajin illallinen (yhtenä iltana)

Tarjous ei sisällä

  • Lennot ja kuljetukset
  • Turistivero 0,99 € henkilöä ja yötä kohden
  • Juomat

Lennot esim. läheiselle Strasbourghin kentälle löydät Supersaverista.

Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 30.11.2015 saakka. Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

>> Lue lisää ja varaa omasi

Tämän matkatarjouksen tarjoaa Travelbird.fi. Katso TravelBirdin kaikki tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää.

La Ferme du Pape

halpa hotelli ranska

Hotelliksi muunnettu vanhan ajan maalaistalo on mukava ja rauhallinen paikka täydellisen rentoutumisen tyyssijaksi. Hotellissa on erinomainen ravintola, jossa voit nauttia herkulliset aamiaiset ja upean alsacelaisen illallisen. Käyskentele majapaikan viehättävässä puutarhassa tai nauti kylän eteerisestä tunnelmasta ihanalla aurinkoterassilla.

halpa hotelli