Tietoa Reissurepusta

[dropcap]R[/dropcap]eissureppu.com on tammikuussa 2014 perustettu matkailusivusto, joka keskittyy tarjoamaan kävijöilleen kattavan valikoiman äkkilähtö-, pakettimatka-, hotelli- ja lentotarjouksia saman katon alta. Reissurepun motto on “parhaat käsinpoimitut matkat“, joka tarkoittaa, että sivuilla julkaistaan vain netin valtavan matkatarjonnan parhaat, edullisimmat ja kiinnostavimmat tarjoukset. Jotta sinä säästäisit aikaa, vaivaa ja rahaa.

Reissureppu.com ei ole matkanjärjestäjä tai matkatoimisto. Olemme sivusto, joka mainostaa monien matkatoimistojen ja matkanvälittäjien tarjouksia.

Jos haluat tehdä yhteistyötä Reissurepun kanssa, ota yhteyttä: reissaaja (a) reissureppu.com.

Tarjouksista

Sivustolla esitellyt hinnat ovat tarjouksen julkaisuhetken hintoja ja ne eivät välttämättä ole saatavilla kuin rajoitetun ajan. Emme voi taata, että jokainen kävijämme saa hyödynnettyä tietyn tarjoushinnan, koska hinnat riippuvat lentojen ja hotellien varaustilanteesta ja tarjouksen kestosta. Tämä pitää erityisesti paikkansa äkkilähtöjen kohdalla, joten silloin nopeus kannattaa!

Reissureppu.com ei vastaa tarjousten oikeellisuudesta eikä ota vastuuta mainoslinkkien kautta tehdyistä ostotoimenpiteistä, ostetuista matkoista ja tuotteista tai matkojen, tuotteiden ja palvelun laadusta yms. Näistä vastaa ko. tuotteiden ja palvelun tarjoaja.

Reissurepun toimintaperiaate on affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi. Jokaisesta sivustomme kautta tulleesta myynnistä Reissureppu.com saa pienen komission, joiden avulla sivuston on mahdollista jatkaa toimintaansa.

Tietosuoja

Sivustolla näytetään kolmannen osapuolen, esimerkiksi Googlen ja eri matkanjärjestäjien, välittämiä mainoksia. Nämä yritykset saattavat kerätä käynneistäsi tietoja (ei kuitenkaan käyttäjän henkilötietoja kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta) mainosten kohdentamiseen.

Sivusto kerää myös analytiikkaa esim. Googlen työkalujen avulla kävijöistä, jota käytetään mm. sivuston toiminnan ja käytettävyyden parantamiseen. Lisätietoa Googlen-tietosuojakäytännöistä.

Sähköpostilistalle liittyneiden henkilöiden sähköpostiosoitteita ei anneta tai myydä eteenpäin. Tiedot säilyvät vain Reissureppu.com:n käytössä.