Laivalla Tallinnaan

Tallinnan risteilyissä on valinnanvaraa. Voit seilata laivalla Tallinnaan päiväksi ja palata samana iltana kotiin tai viettää yön laivalla ja päivän Tallinnassa. Jos pidempi matka houkuttaa, on mahdollisuus valita risteilyhotellipaketi, jossa vietetään yksi yö laivalla ja majoitutaan Tallinnassa yö tai useampi. Voit myös yhdistää nopean lahden ylityksen hotelliyöhön tai useampaan Tallinnassa, jos et halua viettää yötä laivalla.

Jos haluat nähdä kolme hienoa ja historiallista kaupunkia samalla reissulla, valitse Helsinki-Tukholma-Tallinna-Pietari-Helsinki all inclusive kiertoristeily.

Tallinnan päiväristeilyt

halpa hotelli tallinna

Päiväristeilyllä voit viettää 4-11 tuntia Tallinnassa. Siinä ajassa ehtii vaikka mitä, lue vinkkejä täältä. Päiväristeilyjä Tallinnaan saa Matkapojilta, Eckerö Lineltä ja Ikaalisten matkatoimistosta. Heiltä saa myös tarvittaessa edullisen kuljetuksen satamaan.

Aikaa Talllinnassa Yö laivalla?
Päiväristeily Tallink/Shuttle 7 h ei
Päiväristeily Viking XPRS 4 h ei
Päiväristeily Eckerö Line 8,5 h ei
Viihderisteily 22h Baltic Queen 4 h kyllä
23h päivä Tallinnassa ostosristeily 11 h kyllä

Viking XPRS:llä matka lahden yli taittuu 2,5 tunnissa ja perilläoloaikaa Tallinnassa on 4 tuntia. ➜ Katso tästä

Tallink Shuttlella merimatka ei vie kuin 2 tuntia ja kun saavut Tallinnaan, on päivä vielä nuori. Tallinnassa on aikaa 4-7 tuntia riippuen lähdetkö takaisin Helsinkiin 14:30 vai 17:30.   Katso tästä

Eckerö Line, m/s Finlandia -aluksella matka kestää 2,5 tuntia ja aikaa jää noin 8,5 tuntia vietettäväksi Tallinnassa. ➜ Katso tästä

Viking XPRS ostosristeilyllä vietetään yksi yö laivalla. Tallinnassa aikaa ostoksille on koko seuraava päivä 11 h. Tällä risteilyllä ehdit kierrellä tekemässä ostoksia kauppakeskuksissa tai katselemassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai nauttia Tallinnan tunnelmasta ravintoloissa tai kahviloissa. ➜ Katso tästä

Baltic Queen 22h viihderisteilyllä vietät yön laivalla ja halutessasi vierailet Tallinnassa. Laivan monipuolinen viihdetarjonta, tanssiravintolat, tasokkaat ruokaravintolat ja erityyppiset baarit tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia Itämeren aalloilla. ➜ Katso tästä

Reittimatkat Tallinnaan

Eckerö Line vie sinut 2,5 tunnissa lahden yli Tallinnaan.

M/s Finlandia lähtee Helsingistä joka päivä klo 8.30 ja 15.30. ➜ Katso tästä

Viimeisimmät hotelli- ja matkatarjoukset Tallinnaan

laivalla tallinnaan

>> Katso kaikki tarjoukset

Tallinnan hotellit – Vietä yö tai pari Tallinnassa

Tallinnan hotellimatkaan sisältyy laivamatkat lahden yli sekä majoitus Tallinnassa aamiaisineen.

Tallinnan hotellimatkoja myy

Laiva – hotellimatka Tallinnaan

Tallinnan risteily+hotellimatkaan sisältyy 1 yö laivalla sekä majoitus Tallinnassa aamiaisineen.

Risteily+hotellimatkoja myy

All Inclusive kiertoristeily Itämerellä

itameren kiertoristeily

Tämä risteily vie sinut kolmeen kiehtovaan kaupunkiin. Costa Luminosa poikkeaa Pietarissa, Tallinnassa ja Tukholmassa. Lähtö- ja paluusatama Helsinki.

Costa Luminosa on vuonna 2009 valmistunut italialaisen Costa Crociere -yhtiön risteilyalus. Alus on korkealaatuinen, tyylikkäästi muotoiltu ja uskomattomia arkkitehtuurisia ratkaisuja sisältävä loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, ja viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Luminosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D -elokuvateatteri, formula 1 -simulaattori ja ulkoilma -puttausviheriö.
Costa Luminosalla vietät unohtumattoman risteilyelämyksen.

All inclusive (myös virvoitus- ja alkoholijuomat) sisältyy matkan hintaan!

Lähtöjä kesällä lähes joka viikko!

Katso tästä

Perhepaketit – Tallinna lapsille

Matkapojat tarjoaa erilaisia perhepaketteja Tallinnaan, joiden hintaan kuuluu mukavaa tekemistä, kuten esim. lippuja kylpylöihin, eläintarhaan tai museoihin. Perhepaketti on kiva ja kätevä tapa kokea Tallinna lasten kanssa.

Perhepaketti Hotelli Viru ****

Virun kerrosvuoteellisessa perhehuoneessa majoittuville matkan hintaan sisältyvät aktiviteetit jokaista hotelliyötä kohden kahdelle aikuiselle ja max. kahdelle 0-15 v. lapselle. Katso paketin sisältö Matkapoikien sivuilta.

Perhepaketti Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel ***

Hotelli Park Inn by Radisson Central Tallinn perhehuoneet ovat ns. Guest Room premium huoneita, joissa 2-4 henkiset perheet majoittuvat mukavasti ja edullisesti, ilman aktiviteetteja.

Perhepaketteja Tallinnaan löytyy myös Ikaalisten matkatoimistosta ➜ Katso tästä

Olisiko hotellimatka Tallinnaan mieluisampi? Klikkaa ja lue lisää.