Sukellusmatkat esim. Jordania alk. 447€

 

Haluatko unohtaa stressin ja päästä kokemaan vedenalaiset ihmeet? Lähde sukeltamaan Apollomatkojen kanssa maailman upeimpiin sukelluskohteisiin ympäri maapalloa.

Apollon lomakohteissa toimii useita sukelluskeskuksia, jotka tarjoavat laadukkaita sukelluskursseja niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajille.

Thaimaan kirkkaat vedet tarjoavat lomailijalle oikean sukellusparatiisin. Krabin läheisyydessä sijaitsevat luonnonkauniit saaret tarjoavat upeita sukellusmahdollisuuksia. Siellä voit kokea lajien monimuotoisuuden sekä kauniit koralliriutat ammattitaitoisen opastuksen avulla.

Punaisenmeren syleilyssä lepäävä Aqaba tarjoaa mahtavat puitteet sukellusharrastuksen aloittamiselle ja jatkamiselle. Turkoosi vesi ja Aqaban edustalla sijaitseva upea koralliriutta tarjoavat sukeltajalle upeaa väriloistoa. Alue on myös tunnettu monimuotoisista kalalajeistaan ja sukeltamaan pääsee heti rannasta käsin.

Kroatian kirkkaat vedet tarjoavat upean ympäristön sukeltamiseen. Merivesi on Kroatiassa lähes aina lämmintä ja sininen Adrianmeri kätkee sisäänsä koralleja, hylkyjä sekä kiinnostavia luolia, joten Kroatia on täynnä unohtumattomia sukellusmahdollisuuksia.

Apollomatkojen sukellusmatkojen hinnat:

  • Krabi, Thaimaa alk. 1 075
  • Agaba, Jordania alk. 447€
  • Kroatia alk. 670€

apollomatkojen sukellusmatkat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.