Home » 2018 talvi » Romanttinen Pariisi 2-7 yötä alk. 203 €
pariisin matkat

Romanttinen Pariisi 2-7 yötä alk. 203 €

Lumoudu valojen kaupungin tunnelmasta ja kurkkaa tämän päivän lisäksi myös kaupungin historiaan! Sis. suorat lennot, majoitus Kyriad Hotel Paris Bercy Village hotellissa, aamiainen. käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus, Seine-risteily tai vierailu Eiffel-tornissa sekä kaupunkikierros.

Suur-Pariisi on yksi Euroopan suurimmista kaupunkialueista Euroopasta. Pariisi tunnetaan romanttisesta tunnelmastaan, mutta myös muodistaan, gastronomiastaan ja kulttuuristaan.

Kaupungin tunnetut nähtävyydet Eiffel-torni, Seine-joki, tunnelmalliset kaupunginosat, riemukaarelle johtava Champs-Élysées-katu kaikki ovat osa Pariisin lumoa joihin voi tutustua uudestaan ja uudestaan.

Tarjouksen hotelli Kyriad Hotel Paris Bercy Village sijaitsee Bercyn alueella, vain 2 minuutin päässä Bercy Villagen kaupoista, elokuvateatterista ja ravintoloista. Hotelli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Palais Omnisport -areenalta. Cour Saint-Emilionin asemalle on vain 350 metriä, ja sieltä on suora yhteys Louvren museolle ja Opera Garnierille. Hotelli sopiikin mainiosti matkaajalle, joka haluaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin.

VINKKI: Syysmatkoja esim. 203 € / 2 vrk (6.12.), 282 € / 3 vrk (24.11) Hinnat tarkistettu 23.8.2017

Miksi sinun kannattaa valita juuri tämä tarjous

  • Edullisesti romanttiseen Pariisiin
  • Majoitus hyvällä paikalla

Voit matkustaa helmikuuhun 2018.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut kaupunkilomat ja Ranskan matkat.

Check Also

vietnamin kiertomatka

Kaupunki- ja rantalomailua Vietnamissa alk. 789 €

Miltä kuulostaisi paikallisen kulttuurin kokeminen Ho Chi Minh Cityssä, vietnamilaisen katukeittiön herkkujen maisteleminen, rauhalliset temppelit, ostoskatujen …