Categories
2018 talvi Äkkilähdöt Elämyksiä Huippuhalvat matkat Kaupunkiloma

Romanttinen Pariisi 2-7 yötä alk. 203 €

Lumoudu valojen kaupungin tunnelmasta ja kurkkaa tämän päivän lisäksi myös kaupungin historiaan! Sis. suorat lennot, majoitus Kyriad Hotel Paris Bercy Village hotellissa, aamiainen. käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus, Seine-risteily tai vierailu Eiffel-tornissa sekä kaupunkikierros.

Suur-Pariisi on yksi Euroopan suurimmista kaupunkialueista Euroopasta. Pariisi tunnetaan romanttisesta tunnelmastaan, mutta myös muodistaan, gastronomiastaan ja kulttuuristaan.

Kaupungin tunnetut nähtävyydet Eiffel-torni, Seine-joki, tunnelmalliset kaupunginosat, riemukaarelle johtava Champs-Élysées-katu kaikki ovat osa Pariisin lumoa joihin voi tutustua uudestaan ja uudestaan.

Tarjouksen hotelli Kyriad Hotel Paris Bercy Village sijaitsee Bercyn alueella, vain 2 minuutin päässä Bercy Villagen kaupoista, elokuvateatterista ja ravintoloista. Hotelli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Palais Omnisport -areenalta. Cour Saint-Emilionin asemalle on vain 350 metriä, ja sieltä on suora yhteys Louvren museolle ja Opera Garnierille. Hotelli sopiikin mainiosti matkaajalle, joka haluaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin.

VINKKI: Syysmatkoja esim. 203 € / 2 vrk (6.12.), 282 € / 3 vrk (24.11) Hinnat tarkistettu 23.8.2017

Miksi sinun kannattaa valita juuri tämä tarjous

  • Edullisesti romanttiseen Pariisiin
  • Majoitus hyvällä paikalla

Voit matkustaa helmikuuhun 2018.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut kaupunkilomat ja Ranskan matkat.