kustavi-hotelli

Peterzéns Boathouse**** merinäköalalla – Kustavi 29,50 €/hlö

Lähde yhdeksi yöksi Turun saaristoon. Tarjous sisältää majoituksen viehättävässä boathousessa merinäkymällä, aamiaisen ja saunan.

Meren kohina, tervan tuoksu ja majakan valot. Kiireetön saaristolaistunnelma hurmaa sinut ja rauhalliset kävelyretket luonnon helmassa sulattavat sydämen. Saaristoon on helppo rakastua ja haikeus koittaakin usein kotiinpaluun hetkenä. Ota suunnaksi Kustavi, jossa yövyt satamassa sijaitsevassa boathouse-mökissä. Elokuinen kesäpäivä Turun saaristossa odottaa!

Peterzéns Boathouse****
Terrace

Peterzénsin perheyritys sijaitsee Kustavissa suojaisan lahden perällä, keskellä upeaa saaristoa. Paikka on perustettu vuonna 1980 ja tänä päivänä yritykseen kuuluu satama, ravintola, design-myymälä ja viimeisimpänä uudistuksena boathouse-yöpymismajat. Lähiruokaan keskittyneen saaristolaisravintolan listalla on hyödynnetty uusia ja perinteisiä reseptejä. Suurin osa raaka-aineista on lähellä tuotettuja; kalat tulevat tutuilta kalastajilta ja vihannekset paikallisilta maanviljelijöiltä. Design-kaupan valikoimassa on muun muassa merellisiä vapaa-ajan merkkejä ja niiden uusimpia mallistoja sekä paikallisten käsityöläisten tuotteita. Jos haluat tutustua Kustavin alueeseen laajemmin voit vuokrata polkupyörän tai jopa auton Peterzénsistä. Voit myös saapua satamaan omalla veneellä lisämaksusta.

Etsitkö jotain muuta? Katso myös muut Travelbirdin tarjoukset. Eikö Travelbird ole vielä tuttu? Lue siinä tapauksessa tästä lisää.

Kustavin majoitustarjous sisältää

  • 1 yö Peterzéns Boathousessa****
  • Aamiainen
  • Saunomismahdollisuus

Voit matkustaa syyskuuhun 2016 asti.

halvat matkat