pariisin matkat

Pariisi: tunnelmallinen Montparnasse 2-4 yötä alk. 159 – 194 €

Majoitus mainiolla sijainnilla Pariisin keskustassa. Sis. lennot, majoitus Ibis Paris Alesia Montparnasse hotellissa aamiaisella, käsimatkatavara lennolla.

Pariisin 14. kaupunginosa – Montparnasse tunnetaan korkeasta tornistaan. Tour Montparnasse rakennettiin vuonna 1973, ja siitä tuli samalla Ranskan korkein rakennus 210 metrillään. Näköalat tornista ovat vertaansa vailla, sillä tornista näkee Eiffel-tornin, Seine-joen ja kaupungin tunnetut monumentit ylhäältä käsin osana kaunista kaupunkia.

Kaupunginosan toinen tunnettu vierailukohde on Montparnassen hautausmaa. Moni Pariisiin saapuva käy ihailemassa kivisiä muistomerkkejä, sillä hautausmaa on viimeinen leposija monelle kuuluisuudelle. Hautakivissä löytyvät muun muassa nimet Serge Gainsbourg, Jean Paul Sartre, ja Simone de Beauvoir.

Tarjouksen hotelli on keskellä kaupungin elämää ja hyvien yhteyksien päässä niin nähtävyyksistä kuin  iikenneyhteyksistä. Hotelli sijaitsee  7 minuutin kävelymatkan päässä Alesian metroasemasta, jolta on suora yhteys Saint-Germain-des-Prés’hen ja Ilé de la Citéen. Montparnassen rautatieasema on 2 km:n ja Porte de Versailles’n messukeskus 2,9 km:n päässä.

Miksi tämä tarjous on hyvä ostos

  • Etenkin 3 ja 4 yön matkat ovat todella edullisia
  • Keskustamajoitus
  • Buffetaamiainen sisältyy hintaan

Voit matkustaa kesäkuuhun 2017.

halvat matkat

Eikö tämä ollut sinulle sopiva matka? Katso myös muut Pariisin matkat ja kaupunkilomat.