Päiväristeily Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnaan on mukava tapa saada pieni rentoutumishetki arjen keskelle. Tallinna on edullinen matkakohde läheisyytensä ja Suomea edullisemman hintatasonsa takia. Päiväristeilyllä sinulla on aikaa maissa 4-7 tuntia. Voit myös valita kuuden tunnin miniristeilyn, jossa ei käydä maissa.

Matka Perillä maissa Yö laivalla
Miniristeily ei maihinnousua ei
Päiväristeily Eckerö Line 7 h ei
Päiväristeily Tallink/Shuttle 4-7 h ei
Päiväristeily Viking XPRS 4 h ei

Miniristeilyt Tallinnaan

Kuuden tunnin pikapyrähdys Suomenlahdella Eckerö Linen ms Finlandialla. Auto mukaan laivaparkkiin alk. 0 €. Ei käyntiä maissa.

Päiväristeily 08.30 – 14.30
Iltaristeily 15.30 – 21.45

>> Katso Eckerö Lineltä

Päiväristeilyt Tallinnaan

Eckerö Line

Suomalaisen Eckerö Linen uusi laiva Finlandia liikennöi Tallinnan ja Helsingin välillä. Matkustajia autolauttaan mahtuu kerralla 2000 ja autokannella on tilaa 650 ajoneuvolle.

Aikaa maissa 7h.

>> Katso Eckerö Lineltä

Tallinkin päiväristeilyt

Tallinnan päiväristeilyt kulkevat Tallink Star ja Superstar laivoilla. Lähtö Helsingin Länsisatamasta klo 10.30 lähtevällä aluksella. Tallinnaan saavutaan klo 12.30. Päivä aikaa Tallinnassa. Illaksi palataan takaisin Helsinkiin. Lähtö Tallinnasta valinnan mukaan joko 16:30 tai 19:30.

Matkan hintaan sisältyy:

  • meno-paluumatka Tallinnaan Tallinkin Star tai Superstar -laivalla kansipaikalla (Laiva vaihtelee lähtöpäivittäin.)
  • valinnainen bussikuljetus Helsinkiin ja takaisin valitulta reitiltä
  • polttoainelisä

Aikaa maissa 4 – 7h.

>> Katso Ikaalisten matkatoimistosta

>> Katso Matkapojilta

Viking Line

Matkapoikien valikoimista voit valita Viking Linen risteilyistä kaksi erilaista valmista pakettivaihtoehtoa. Menopaluu Viking Line XPRS:llä tai meno Viking Line Mariella/ Gabriella ja paluu Viking XPRS.

Viking XPRS

Laiva lähtee Helsingistä klo 11:30. Menomatkalla mahdollisuus nauttia lounas Bistro Buffetissa. Tallinnaan saavutaan klo 14 ja paluumatkalle laiva lähtee klo 18:00.

Perilläoloaikaa Tallinnassa on 3½ tuntia.

Bussikuljetukset Matkapojilta useilta reiteiltä! Kun teet Vikingille ennakkotilauksen vähintään 50 eur arvosta, kuljet ostostesi kanssa kätevästi bussin kyydissä! Koskee Matkapoikien omia tilausajoja, ei pikavuoroja.

Meno Viking Line Mariella/ Gabriella, paluu Viking XPRS

Laiva lähtee Helsingistä klo 10:30. Menomatkalla mahdollisuus nauttia buffetlounas. Tallinnaan saavutaan klo 13:15 ja takaisin laiva lähtee klo 18:00.

Perilläoloaikaa Tallinnassa on reilut 4 tuntia.

>> Katso Matkapojilta

Reittimatkoista saat tietoa laivalla Tallinnaan -sivulta.