Home » Opi edullisen matkustamisen salat

Opi edullisen matkustamisen salat

Kuullostaako tutulta? Reissupolte kuumottaa, mutta pankkitilin saldon tarkistus antaa realismin läpsyn poskelle. Tuntuuko sinusta, että on matkoihin on hankala säästää tai sitten kun reissuun pääsee niin paikanpäällä kuuluu helposti sievoisia summia rahaa? Haluaisitko matkustaa paljon enemmänkin, mutta koet matkustamisen olevan rahasta kiinni ja siksi se on liian harvinaista herkkua sinulle.

Nyt samassa paketissa Toimistosta travelleriksi – Matkaopas vapaampaan elämään sekä Nippu kuntoon – Taloustietoisen reissaajan opas.

Nämä kirjat täydentävät toisiaan ja tarjoavat mitä parhaimman tietopaketin sinulle, joka haluat matkustella enemmän tai luoda matkustelevaa, vapaampaa elämäntyyliä.

joulupaketti

Toimistosta travelleriksi -Matkaopas vapaampaan elämään -ekirja (166 s.) opastaa askeleet elämänmuutokseen, oravanpyörän hidastamiseen ja vaikka pidemmälle reissulle lähtemiseen.

Kirja käsittelee niin ihmisen sisäistä muutosta kuin myös käytännön toimenpiteitä ja taloudellisia ratkaisuja, joilla uutta omannäköisempää elämäntyyliä rakennetaan. Tavoitteena on, että elämää voitaisiin elää enemmän omilla kuin työelämän ehdoilla, niin että aikaa jää niille tärkeimmille asioille, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Kirjassa esitellään 4 erilaista vapaamman elämän mallia, joista lukija voi poimia parhaat suuntaviivat omaan muutostyöhönsä. Muutos voi olla työnteon vähentämistä tai kokonaan uuden elämänpolun ja toimeentulon rakentamista. Kenties totaalista irtiottoa ja seikkailuja maailmalla.

Nippu kuntoon – Taloustietoisen reissaajan opas 94 s. Ota haltuun taloustietoinen matkailu! E-kirjan opeilla voit hyödyntää laajaa skaalaa budjetilla matkaamisen taitoja ja löytää rahoillesi parasta vastinetta.

  • Haluatko oppia säästämään tehokkaammin ja hankkimaan lisätienestejä unelmiesi matkoja varten?
  • Entä tekemään parempaa matkabudjetointia ja sen seurantaa?
  • Mitä kaikkia jakamistalouden muotoja voit käyttää hyödyksesi matkustellessasi?
  • Miten säästää ja tehdä hyviä diilejä lennoissa ja majoituksissa?
  • MIssä kohteissa elät edullisimmin?
  • Käteinen, kortti, rahanvaihto? -opi karsimaan turhat kulut
  • Missä asioissa kannattaa säästää, missä satsata?

Kirja antaa vastauksia taloustietoisena matkailijana kehittymiseen, jos haluat matkustaa enemmän ja pidempään ja saada rahasi riittämään tien päällä.

kirjapaketti nippu kuntoon ja toimistosta travelleriksi

Oppaan kirjoittaja Rosita Juurinen on itse elävä esimerkki siitä, miten on mahdollista matkustaa budjettitietoisesti ilman kurjistelua, pieniä nautintoja myöskään unohtamatta. Simppelillä elämäntavalla ja sopeutuvalla asenteella saat kulut puristettua tarvittaessa hyvinkin pieneen, mikä on hyödyksi, kun tavoitteenasi on matkustella enemmän tai jopa elää suurin osa vuodesta maailmalla.

Rosita saakin usein vastata kysymykseen, miten hän voi matkustaa niin paljon, kuinka siihen voi olla varaa? Kirjoissaan hän jakaa hyväksi kokemansa keinot edulliseen matkusteluun, vapaamman elämäntavan luontiin ja jakaa parhaat vinkkinsä sinun kanssasi.

>> Lue lisää tästä ja osta omasi