Home » Kaupunkiloma » New York 5 tai 7 yötä, lennot ja majoitus alk. 699 €

New York 5 tai 7 yötä, lennot ja majoitus alk. 699 €

Matkustat sitten ensimmäistä kertaa New Yorkiin, tai tämä on riemukas jälleennäkeminen, on tässä mahtavassa kaupungissa aina uutta nähtävää ja koettavaa! Täältä löydät maailman parhaat juustokakut, villeimmät Broadway musikaalit ja lukemattomat ostosmahdollisuudet. Kulje lautalla Long Islandille, ohita hurmaava Vapaudenpatsas ja ihaile New Yorkin kaunista taivaanrantaa. Welcome to the New York state of mind!

New York

New York on ainutlaatuinen kaupunki täynnä kontrasteja, taiteellisesta Greenwich Villagesta ja trendikkäästä Sohosta finanssialan mekkaan Wall Streetiin ja varakkaaseen Upper East Sideen. Käy MoMAssa katselemassa modernia taidetta, syömässä kuppikakkuja Magnolia Bakeryssa ja kulje pitkin 5th Avenueta katsellen kuuluisan jalokiviliike Tiffanyn näyteikkunaa, kuten Audrey Hepburn teki elokuvassa Breakfast at Tiffany’s. Keskellä kiireistä kaupunkia on rentouttava keidas, Central Park, jossa voit nauttia puiston rentouttavasta ilmapiiristä. New Yorkista löydät kaiken: hyviä ravintoloita, kodikkaita kahviloita, vaikuttavia museoita, kauniin vehreitä puistoja ja mahtavia ostosmahdollisuuksia.

Tarjous sisältää

  • Meno-paluulennot Helsinki – New York, JFK (Norwegian)
  • 5 tai 7 yötä Sleep Inn Long Island Cityssä
  • 1 x käsimatkatavara 10 kg ( 55 x 40 x 23 cm)

Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 7.1.2015-20.4.2015 saakka. Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

>> Lue lisää ja varaa omasi

Tarjous ei sisällä

  • Lentokenttäkuljetukset
  • Matkalaukku ruumaan, 20 kg 84 € (valitse varauksen yhteydessä)
  • Mahdollinen turistivero
  • Ateriat

Tämän matkatarjouksen tarjoaa Travelbird.fi. Katso TravelBirdin kaikki tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää. 

Sleep Inn – Long Island City

Sleep Inn sijaitsee Long Islandilla, alle 2 korttelin päässä 21st Streetin metroasemalta, joka vie sinut suoraan Manhattanin sydämeen. Hotellin sijainti toimii loistavana tukikohtana unelmalomallasi New Yorkissa, mutta sen rauhallinen ympäristö takaa sinulle rentouttavan lepopaikan.

Huoneet Kiireisen päivän jälkeen pääset rentoutumaan hotellin viihtyisään huoneeseen. Huoneet on varustettu kaapelitelevisiolla, kahvinkeittovälineillä, silitysraudalla- ja laudalla sekä hiustenkuivaajalla.

viikonloppumatka Ateena