Lowcost Holidays matkatoimisto

Mikä Lowcost Holidays on? 

Lowcost Holidays on vakiintunut ja turvallinen ainoastaan verkossa toimiva matkatoimisto. Se on perustettu vuonna 2004 Iso-Britanniassa ja aloittanus Pohjoismaissa tammikuussa 2011. Lowcostholidays on monesti äänestetty parhaimmaksi hotellitoimittajaksi Iso-Britanniassa. Lisäksi se on palkittu parhaimpana nettimatkatoimistona. 2013 Lowcostholidays voitti MOMAn (Marketing on Mobile Award) Parhaiten optimisoitu mobiilisivusto -palkinnon.

Lomaile turvallisesti    Lowcost Holidays on myös kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) jäsen.

Lowcost Holidays tarjoaa edullisia lomia jokaisen mieltymyksiin – Lowcost Holidaysilta löydät kaikki mitä lomallasi tarvitset. Voit valita hotellisi valikoimasta, joka sisältää vaihtoehtoja 5 tähden luksushotelleista 2 tähden huoneistohotelleihin. Kaikilla matkoilla on kilpailukykyiset hinnat, joten sivusto voi tarjota jopa  5 tähden loman 3 tähden hinnalla. Lowcost Holidays tuntee kaikki valikoimansa hotellit ja varmistaa, että ne tarjoavat parasta laatua ja ovat turvallisia. Se on Euroopan johtava itsenäinen hotellitarjoaja. Matkatoimisto toimii ainoastaan verkossa, joten se voi minimoida kulut. Samalla se tarjoaa parhaat lentohinnat sekä tietysti edullisimmat lentokenttäkuljetukset ja muut lisäpalvelut.

Voit valita joustavat ja räätälöidyt lomat – Lowcost Holidaysin varaupalvelussa voit itse valita millä lentoyhtiöllä lennät, missä hotellissa yövyt ja kuinka monta yötä viivyt perillä kohteessa. Tarjolla ei ole perinteisiä paketti-matkoja vaan sinä saat itse räätälöidä oman lomapakettisi. Lowcost Holidaysin matkailun ammattilaiset ja omistautunut asiakaspalvelutiimi vastaa sinun kysymyksiisi 7 päivänä viikossa suomeksi ja englanniksi. Tarjolla on myös 24/7 auki olevan tukipalvelu, jotta voit lomailla rauhallisin mielin.

halvat matkat