Home » Matkatoimistot » Logitravel.fi matkatoimisto

Logitravel.fi matkatoimisto

Mikä on Logitravel?

Logitravel perustettiin 2004 ja sen operatiivinen pääkonttori sijaitsee Mallorcalla. Yritys on yksityisessä omistuksessa eikä kuulu mihinkään matkatoimistoketjuun. 2012 kaikilla Logitravelin sivustoilla yhteensä rekisteröitiin noin 42 miljoonaa kävijää ja tehtiin noin 2 miljoonaa varausta. Erityisesti Logitravel on kunnostaunut risteilyvaraamona ja siitä osoituksena ovat useat eri varustamojen, mm. Norwegian Cruise Line ja Royal Caribbean, sille myöntämät palkinnot. Logitravelilla on myös suomenkielinen varauspuhelin.

Yrityksen perusajatuksena on ollut alusta lähtien tarjota kuluttajalle laaja valikoima erilaisia tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Ja kaikki tämä alan uusinta teknologiaa käyttäen. Varausjärjestelmän ajanmukaisuudesta pitävät huolen omat ohjelmoijat, jotka kehittävät sitä kaiken aikaa vastaamaan kuluttajien alata kasvavia vaatimuksia. Vaikka yritys on suhteellisen nuori, on se onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Euroopan varausjärjestelmien joukossa ja sijaitsee nyt aivan kärkipäässä niin liikevaihdon kuin matkustajamäärienkin suhteen.

Suomessa Logitravel on rekisteröity matkatoimisto (rekisteritunnus KuVi 2843/13/U), joka on suorittanut Kuluttaja-ja kilpailuviraston asettamat takuut.

Yhtiön liikevaihto on kasvanut ensimmäisen tilikauden noin 4 miljoonasta eurosta vuoden 2012 294 miljoonaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat nykyään risteilyt, rantalomat, lento+hotellipaketit, junat, pelkät lennot/hotellit ja hiihtomatkat. ( tuotteiden saatavuus vaihtelee maittain). Logitravel toimii tällä hetkellä seuraavissa maissa: Espanja, Portugali, Italia, Ranska, Brasilia, Saksa, Iso-Britannia ja Suomi. Grupo Logitravelin palveluksessa on noin 350 henkilöä.

>> Katso mitä Logitravelilla on tarjota