Home » Äkkilähdöt » Lento ja hotelli Turkissa viikoksi all inclusive-paketilla alk 299 €

Lento ja hotelli Turkissa viikoksi all inclusive-paketilla alk 299 €

Tästä tarjouksesta on useampia vaihtoehtoja:

*Huom: Hintaan lisätään 69€ lisämaksu, joka koostuu paikallisista opaspalveluista ja veroista (emme pysty perimään tätä lahjakortin myynnin yhteydessä, vaan lisämaksu maksetaan matkanjärjestäjälle kohteessa)

Tällä paketilla vietät vaivattoman ja rennon loman Turkin auringon alla. Pakettiin sisältyy kaikki mitä rennolta lomalta voi odottaakin – lennot, lentokenttäkuljetukset, ylellinen 5 tähden hotellimajoitus all inclusive -paketilla. Kun kaikki on valmiiksi suunniteltu, voit vain rentoutua ja nauttia aurinkolomasta.

Lahjakortti on yhdelle hengelle ja se sisältää: Helsinki – Antalya – Helsinki lennot ja lentokenttäkuljetukset kohteessa sekä 7 yön majoitus kahden hengen huoneissa 5 tähden Eftalia Resort hotellissa (tai vastaavassa), all inclusive-paketin ja 1 päivän Antalya kierros*.

Eftalia Hotels on viiden tähden hotellialue Välimeren rannalla. Hotellilta on matkaa Antalyan kansainväliselle lentokentälle noin 100 km ja 110 km Antalyan keskustaan. Alanyan kaupunki sijaitsee noin 20 km päässä hotellista.

Eftalia Hotels on all inclusive -hotelli. Majoitukseen kuuluu runsaat buffet aamiaiset, lounaat sekä päivälliset. Keittiö tarjoilee turkkilaisten ruokien lisäksi italialaisen keittiön antimia. Hotellin baarista saa päivän aikana mm. raikastavia juomia ja leivonnaisia.

Matkajärjestäjänä toimii saksalainen Wow Travel, joka on järjestänyt matkoja jo 20 vuoden ajan ja tarjonnut onnistuneen loman tuhansille lomalaisille.

 

Pakettiin sisältyy majoitus Eftalia Hotellissa (tai vastaavan tasoisessa hotellissa), joka sijaitsee Välimeren rannalla ja tarjoaa täydellisen majoituksen rantalomalle.

Vesipuistoistaan kuuluisa hotellikeskus tarjoaa ulkoaltaiden lisäksi myös oman rannan ja kylpyläpalvelut.

Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, kaapeli TV sekä parveke. Huoneet ovat nykyaikaisesti sisustettuja, ja huoneiden varustukseen kuuluu myös minibaari sekä tallelokero.

Hotellin tarjoamat monet aktiviteetit kuten miniklubi kuuluvat kesäkauteen. Huomaa myös säävaraus ulkotilojen käytössä!

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki – Antalya – Helsinki.
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa.
  • 7 yön majoitus 5* Eftalia hotellissa  (tai vastaavassa).
  • All inclusive paketti (aamiainen, lounas, päivällinen ja välipalat)
  • Yhden päivän turistikierros Antalyassa.

Valitse omasi matkavaihtoehdoista:

 

Kuva: tripadvisor.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *