Home » Huippuhalvat matkat » Lento ja 5 tähden hotelli Turkissa viikoksi sis. lennot, majoitus, aamiainen sekä aktiviteetteja. Lisämaksusta puolihoito tai all-inclusive, alk 179€ -77%

Lento ja 5 tähden hotelli Turkissa viikoksi sis. lennot, majoitus, aamiainen sekä aktiviteetteja. Lisämaksusta puolihoito tai all-inclusive, alk 179€ -77%

Tästä matkatarjouksesta on useita vaihtoehtoja:

Tällä paketilla vietät vaivattoman ja rennon loman Turkin auringon alla. Pakettiin sisältyy kaikki mitä rennolta lomalta voi odottaakin – lennot, lentokenttäkuljetukset, ylellinen 5 tähden hotellimajoitus aamiaisella. Kun kaikki on valmiiksi suunniteltu, voit vain rentoutua ja nauttia aurinkolomasta.

Jos hotellin oma hiekkaranta tai kaksi ulkoallasta eivät riitä päivän viihdykkeeksi on tarjolla sisäuima-allas, turkkilainen kylpylä, sauna, kuntosali, kauneushoitola, spa, internet kahvila, biljardia, pöytätennistä, disco, baareja ja ravintoloita.

Lasten viihtymisestä vastaa miniklubi*, jossa järjestetään ohjelmaa perheen nuorimmille. Miniklubin lisäksi lasten mieleen ovat lasten altaat, vesiliukumäet ja leikkialue. *Miniklubi ei toimi matala-sesonki-aikaan.

Meryan hotelli sijaitsee luonnonkauniilla Alaran alueella. Hotellilta on matkaa Antalyan kansainväliselle lentokentälle noin 90km. Matkaa Alanyan kaupunkiin on 32 km, Sideen 32 km ja Avsallariin 10km. Vierailu lähikaupungeissa onnistuu julkisillakin kulkuvälineillä, sillä esimerkiksi Alanyaan on julkinen bussiyhteys hotellin edustalta löytyvältä pysäkiltä noin 15 minuutin välein.

Matkajärjestäjänä toimii saksalainen Wow Travel, joka on järjestänyt matkoja jo 20 vuoden ajan ja tarjonneet onnistuneen loman tuhansille lomalaisille.

Mahdollisuus lisäpalveluihin:

  • Illallinen ja all-inclusive koko viikon ajan. Lisäksi lounas Antalya kaupunkikierroksella +229€ /hlö
  • Lounas Antalya kaupunkikierroksella +10€ /hlö
  • Turkkilainen Hamam kylpyläkäynti +29€ /hlö
  • Illallinen koko viikon ajan +105€/hlö
  • All-inclusive paketti päiväksi 40€/hlö

* Lisäpalvelut ovat vapaaehtoisia ja ne ostetaan paikan päällä Turkissa.

 

Pakettiin sisältyy majoitus Meryan Hotellissa (tai vastaavan tasoisessa hotellissa), joka sijaitsee Välimeren rannalla ja tarjoaa täydellisen majoituksen rantalomalle.

Hotellissa on turkkilainen kylpylä, sauna, kuntokeskus, disko,tennistä, rantalentopalloa, internet-kahvila sekä kaksi suurta uima-allas. Lisäksi hotellissa on allas-, ranta-, aula-, snackbaari sekä ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia paikallisen ja kansainvälisen keittiön ruokia.

Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, TV, puhelin, minibaari ja kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Jokaisessa huoneessa on myös parveke.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki – Antalya – Helsinki.
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa.
  • 7 yön majoitus 5* Meryan hotellissa  (tai vastaavassa).
  • Aamiaiset
  • Yhden päivän turistikierros Antalyassa.
matkatarjous Antalya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *