Kotimaan matkat

 

Kiinnostaisiko matkailu Suomessa? Kotimaasta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Tartu esimerkiksi näihin tarjouksiin:

1-3 yötä kahdelle Tallukassa, Asikkalassa, sis. buffet-aamiaiset alk. vain 44€

Virkistävään minilomaan Vesijärven ja Päijänteen maisemissa kuuluu kuntosalin käyttö liikuntatunteineen sekä sauna pore- ja uima-altaineen. Hyvinvointikeskus Tallukassa on tarjolla mm. ryhmäliikuntaa ja kuntosalin palvelut, jotka ovat maksuttomia majoittujille. Myös saunan ja allasosaston käyttö ovat majoittujien vapaassa käytössä. Day Spassa voi rentoutua suolahuoneessa, fysioterapiassa, hieronnassa tai kosmetologilla. Hotellissa vierailee viikonloppuisin tunnettuja artisteja aina iskelmästä rockiin.

>> Lue lisää

1-5 yön majoitus kahdelle Nuuksion kansallispuistossa sis. aamiaiset ja saunan käytön alk. vain 58 €

Siikajärvellä Nuuksion kansallispuiston rauhassa virkistyvät sekä keho että mieli. Omalla autolla hurauttaa hetkessä Suomen Luontokeskus Haltiaan tai sinne voi vaeltaa halki Nuuksion kansallispuiston. 9,4 kilometrin reitti vie suoraan Siikarannasta Haltiaan. Kuntoa voi ylläpitää Hotelli Siikarannan kuntosalilla tai lenkkeillen luonnonmaisemissa. Hotellin ravintola valmistaa ruoat puhtaan luonnon inspiroimana. Raaka-aineina suositaan kotimaisia tuotteita ja hyödynnetään lähimetsien anteja.

>> Lue lisää

1-3 yötä kahdelle Vanajanlinnassa sis. aamiaiset alk. vain 114 €

Hotellin kuntosalilla ylimääräinen energia kuluu puntteja nostelemalla ja treenaamalla Technogymin laitteiden parissa. Oman hemmotteluhetken tuovat LinnaSpan aromahieronta, kasvohoito tai kauneussauna. Aulangon luonto kutsuu aktiivisia lenkkeilemään ja alueella on myös kylpylä.

>> Lue lisää

 

 

Kuva: wexas.com