Categories
Kiertomatkat Matkatarjoukset syyslomamatka

Viimeiset syksyn kiertomatkojen paikat myydään nyt, esim. Krakova-Varsova 799€ ja Slovenia-Kroatia 1179€

Muutamilla Matkapoikien Euroopan kiertomatkoilla on vielä tilaa. Varaa pian, että mahdut mukaan.

Matkoihin sisältyy

  • suorat lennot
  • majoitus
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
  • sekä ateriat, sisäänpääsymaksut ja kuljetukset matkaohjelman mukaan.

Amalfin rannikko ja Rooma 5pv 1199€

Amalfin rannikko lumoaa maisemillaan. Tällä matkalla pääset tutustumaan Unescon maailmaperintökohteisiin kuuluva rannikon idyllisiin pikkukyliin ja kristallinkirkkaaseen veteen. Historiallista Roomaa unohtamatta! Näe etelä-italialaista vilkasta elämänmenoa Napolissa, tutustu kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen ja Amalfin rannikon viehättäviin pikkukyliin. Matkan lopuksi koet vielä historiallisen Rooman, jossa lukuisten nähtävyyksien lisäksi voit shoppailla löydöistä luksukseen, nauttia espressoa piazzalla tai viettää päivää Vatikaanissa.

Lähtö: 6.9.

Barcelona ja Sitges 5pv alk. 1199€

Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän, Barcelona tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia. Sitges taas on leppoisa ja mutkaton taiteilijoiden suosima rantakohde, joka iltaisin herää vilkkaaksi yöelämän keskukseksi. Tutustumme myös mm. Montserratin benediktiläismunkkien luostarin mielenkiintoiseen historiaan sekä tunnetun Cava –kuohuviinin valmistukseen ja historiaan. Luonto, kulttuuri ja kulinaristiset nautinnot takaavat Sinulle unohtumattoman loman.

Lähtö 10.10.

Slovenian ja Kroatian helmet, 6pv alk. 1179€

Slovenian pääkaupunki Ljubljana on pieni ja intiimi kaupunki, joka hurmaa välittömyydellään. Kaikki on kävelyetäisyyden päässä ja kaupungin vilinään on helppo liittyä. Pikkukaupunki Bled tarjoaa tyyntä järvimaisemaa ja vehreitä vuorenrinteitä. Adrianmeren pohjukassa sijaitseva Kroatian Istrian alue on lyhykäisyydessään turkoosia merta, tunnelmallisia pikkukujia ja vaikuttavaa luontoa. Tutustumme myös historiallisesti merkittävään Pulan kaupunkiin, jonka tarina ulottuu antiikin roomalaisten aikaan.

Lähtö 1.9. tai 6.10.

Kroatia-Montenegro, 6pv UUTUUS! alk. 1339€

Dubrovnik on kiistatta yksi Adrianmeren säihkyvimmistä aarteista. Erinomaisesti säilynyt ja entisöity vanha kaupunki, puhdas ja kirkas Välimeri sekä monet kulttuuritapahtumat tekevät Dubrovnikista kiinnostavan matkakohteen. Dubrovnikin sydän on muurien suojaama keskiaikainen vanha kaupunki. Muurien ulkopuolella avautuu puolestaan aivan toisenlainen maailma nykyaikaiseen Dubrovnikiin.

Matkan aikana teemme kokopäiväretken Kroatian naapurimaahan Montenegroon, joka on tunnettu upeista vuoristomaisemistaan. Päivän aikana tutustumme Unescon maailmanperintölistalle kuuluvan Kotorin lahden maisemiin ja vanhaan kaupunkiin. Teemme myös kävelukierroksen Budvan kaupungissa, joka tunnetaan muun muassa idyllisestä pienestä vanhasta kaupungistaan. Montenegron rannikkokaupunkien arkkitehtuurissa ja ruokakulttuurissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus.

Lähtö: 19.9.

Portugalin kiertomatka, 6pv alk. 1299€

Matkapoikien matkalla näet uskomattoman monenlaista Portugalia: mm. sykkivän pääkaupungin, jonka löytöretkien aikainen historia kuvittaa yhä kaupunkia, Porton merenrantakaupungin, jolta kuulu portviini on saanut nimensä sekä Coimbran yliopistokaupungin, joka on kuuluista Coimbra fado -musiikistaan. Nautit maukkaista ruuista, laadukkaista viineistä ja lempeästä ilmastosta. Portugali ja sen mielenkiintoiset nähtävyydet, joilla kaikilla on kerrottavana oma tarinansa, odottavat Sinua.

Lähtö: 18.10.

Hansakaupunki Gdansk, 4pv alk. 599€

Gdansk tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin, mutta suuri osa hienoista nähtävyyksistä rakennettiin uudelleen. Vanhan loiston aikoja on helppo kuvitella kävelemällä pitkin vanhan kaupungin mukulakiviä ja ihailemalla punatiilikattoisia värikkäitä rakennuksia.

Gdanskin historiallisessa keskustassa liikkuu vain vähän autoja, ja alueen mutkaisilla ja kapeilla kaduilla on mukava vaellella kiireettömästi. Välillä voi pysähtyä johonkin vanhankaupungin lukuisista kahviloista tai ravintoloista, jotka houkuttelevat kesäaikaan terasseilleen istuskelemaan. Gdansk on myös shoppailijan paratiisi! Hyviä ostospaikkoja löytyy vanhasta kaupungista sekä keskustan ostoskeskuksista.

Lähtö: 18.9.

Krakova-Varsova, 5pv TARJOUS! alk. 799€

Tuhatvuotinen, kaunis Krakova on yksi Euroopan kulttuurikaupungeista. Tunnelmaltaan tämä keskiaikainen kauppakaupunki on vertaansa vailla. Hyvin säilynyt vanha kaupunki, kymmenet kirkot ja hämärät kellariravintolat ovat olennainen osa Puolan entistä pääkaupunkia. Varsovan nykyaikainen miljoonakaupunki tarjoaa puolestaan täysin toisenlaisen Puolan vilkkaine liikekeskustoineen ja isoine ostoskeskuksineen. Matkan aikana saamme nauttia puolalaisesta vieraanvaraisuudesta, maittavista herkuista ja upeasta arkkitehtuurista.

Lähtö: 21.8.

Praha-Wien, 5pv alk. 999€

Euroopan sydämessä, Vltava-joen varrella sijaitseva Praha on yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkeja. Unescon maailmanperintöluetteloonkin yltänyt keskiaikainen Vanhakaupunki, olut, tukeva ruoka ja tsekkiläisen mustalla huumorilla kyllästetty elämänmeno odottaa. Prahasta matkustamme läpi Etelä-Böömin suurimman kaupungini Cesky Budejovice läpi kuten myös Holasovicen maalaiskylä.

Keisarillinen Wien tarjoaa historian lisäksi kulttuuria, shoppailua ja kauniita kortteleita. Lähde Matkapoikien mukana kiehtovalle matkalle Keski-Eurooppan!

Lähtö: 20.8.

Viinimatka Reinin maisemiin, 4pv alk. 999€

Kupferberg on perustettu vuonna 1850 ja sen tunnetuin merkki on Kupferberg Gold. Kupferberg Sektkellerei on maailman syvin kuohuviinikellari, joka ulottuu 7 kerrosta ja 50 metriä maan alle.

Kloster Eberbach on entinen sisterssiläisluostari, joka sijaitsee Eltville am Rheinin kylän lähellä Rheingaussa. Sisterssiläismunkit tulivat alkujaan Burgundista ja toivat tullessaan tietotaidon viinien viljelystä. 1400-luvulla Kloster Eberbach oli jo Saksan suurin viinitila ja mm. Pinot Noirin viljelyä on tehty 1100-luvulta lähtien. Nykyään Kloster Eberbach on Saksan suurin itsenäinen viinitila, yli 200 hehtaarillaan. Tällä matkalla pääsemme tutustumaan kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan viinitilaan.

Moselin laaksossa sijaitseva Traben-Trarbach nousi 1900-luvun alussa Euroopan toiseksi suurimmaksi viinikaupan keskukseksi Bordeauxin jälkeen. Matkan aikana pääsemme tutustumaan kaupungin alla sijaitseviin viinikellareihin ja niiden holveihin. Kierroksen aikana opimme mielenkiintoisia asioita viineistä ja niiden valmistuksesta.

Lähtö: 25.9.

euroopan kiertomatkat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.