Home » Elämyksiä » Italian hurmaava Assisi 4* majoituksella 5-7 yötä alk. 389 – 469 €
italian matkat

Italian hurmaava Assisi 4* majoituksella 5-7 yötä alk. 389 – 469 €

Umbrian hurmaava helmi, Assisi odottaa! Tarjoukseen sisältyy lennot Helsingistä, 5 tai 7 yötä 4* hotellissa, aamiaiset, kolmen ruokalajin illallisen ja matkatavarat. Varattavissa korottomalla osamaksulla.

Tasankojen ja vehreiden kukkuloiden keskellä sijaitseva Assisi sijaitsee Perugian maakunnassa Umbriassa. Assisi on lisäksi fransiskaanisen veljeskunnan kotikaupunki, sillä se on myös liikkeen perustaja Franciscus Assisilaisen syntymäpaikka. Assisi tarjoaa keskiaikaista arkkitehtuuria sekä lukemattomasti nähtävyyksiä, ja kaupungin kiehtovimmat nähtävyydet, kuten Pyhän Fransiskuksen basilika sekä muut fransiskaaninähtävyydet ovat kaikki UNESCOn maailmanperintöluettelossa. Monte Subasion jyrkänteellä sijaitseva erakkoluostari Eremo delle Carceri tarjoaa erinomaisen vierailukohteen, samoin kuin Rocca Maggioren 1300-luvulta peräisin oleva linnake. Suosittelemme myös tutustumaan kaupungin useisiin kirkkoihin, kuten Santa Chiaran basilikaan, San Pietron luostarikirkkoon, Santo Stefanon kirkkoon ja Assisin katedraaliin. Assisi on täydellinen kohde keskiaikaisten katujen kulkemiseen ja perinteisen italialaisen tunnelman aistimiseen.

Hotel Cenacolo****
Terrace

Neljän tähden Hotel Cenacolo tarjoaa loistavat puitteet rentouttavalle lomalle Assisin kaupungissa. Hotellin laaja palveluvalikoima koostuu muun muassa kahdesta ravintolasta, kattoterassibaarista, lukunurkasta, kappelista ja suuresta pysäköintialueesta. Hotellilta on myös mahdollista vuokrata sähköpyöriä. Kauniissa puutarhassa voit rentoutua ja nauttia lomastasi. Missä hotellin huoneet nykyään sijaitsevat, isännöivät fransiskaanimunkit aikoinaan pyhiinvaelluksia.

Hinnat tarkistettu 16.5. ja ne voivat vaihdella lentojen hintojen mukaan.

Etsitkö jotain muuta? Katso myös muut Travelbirdin tarjoukset. Eikö Travelbird ole vielä tuttu? Lue siinä tapauksessa tästä lisää.

Assisin matka sisältää

  • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma (Norwegian)
  • 5 tai 7 yötä Hotel Cenacolossa****
  • Aamiaiset
  • 1 x kolmen ruokalajin illallinen
  • 7 yön vaihtoehdon kanssa viinipullo
  • Käsimatkatavara 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
  • Ruumamatkatavara 20 kg

Voit matkustaa syyskuuhun 2016 asti.

halvat matkat