Categories
2018 kesä 2018 syysloma 2018 talvi Äkkilähdöt Huippuhalvat matkat Kaupunkiloma

Hurmaava 4* Budapest 2-5 yötä alk. 179 €

Sinä saat 2, 3, 4 tai 5 yön majoituksen keskeisellä sijainnilla Lion’s Garden Hotelissa**** aamiaisineen, tervetuliaisjuoman, kaupungin kartan, wellness-osaston käytön, lennot Budapestiin sekä käsimatkatavaran.

Unkarin upea pääkaupunki Budapest odottaa. Budapest on yksi tämän hetken suosituimmista kaupunkikohteista, ja ihastuttaa sinut ajattomalla arkkitehtuurillaan, rikkaalla kulttuurillaan sekä trendikkäillä ravintoloillaan. Itä-Euroopan Pariisiksi kutsutussa Budapestissä sinulla riittää nähtävää ja koettavaa lomasi jokaiselle päivälle. Kiertele tunnelmallisella vanhankaupungin alueella, istahda raitiovaunuun ja katsele Budapestin maisemia tai tutustu kaupungin kulttuuriantiin ja ihastu ikiajoiksi. Eläväinen Budapest hehkuu myös romantiikkaa ja rentoa tunnelmaa. Rentoutuminen ja hyvinvointi ovatkin kaupungin pääteemoja. Vuonna 1934 kylpyläkaupungin tittelin saanut Budapest on ainutlaatuinen kohde, jos olet kiinnostunut hyvinvoinnista. Kaupunki hellii sinua ja matkakumppaniasi kuumilla lähteillään ja ihanilla kylpylähoidoillaan. Muistathan pakata uimapuvun mukaasi!

Miksi sinun kannattaa tarttua tähän tarjoukseen

  • Edullisesti kaupunkilomalle
  • Valitse lähtökenttäsi itsellesi sopivaksi: lentoja Helsingistä, Kemistä, Tampereelta (edullisin), Turusta, Oulusta, Vaasasta, Joensuusta ja Kuopiosta
  • 4* hotelli

Tätä matkaa myy Travelbird. Lähtöjä lokakuuhun 2018 asti.

HUOM! Travelbirdin kaikista yli 100 € matkoista 20 € alennusta koodilla REISSUREPPU. Syötä koodi maksuvaiheessa.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä reissu ollut sinua varten? Katso myös muut kaupunkilomat ja Budapestin matkat.