lennot lontooseen

Huippuedullinen kampanjahinta enää tänään: Lontoo 2-4 yötä alk. 133 € – 193 €

2,3 tai 4 vrk Lontoossa, fiksu sijainti ja edullinen 3* majoitus aamiaisella. Suorat lennot sisältyvät hintaan.

Lontoo on valtava kaupunki, jossa hotellin sijainnilla on merkitystä. Sijainti kannattaa valita vierailukohteiden mukaan, mutta kannattaa myös huomioida miten helposti lentokentältä pääsee hotellille. Pahimmillaan lentokentältä hotellille saattaa kestää jopa puoli päivää, jos lentokenttä ja hotelli ovat väärällä puolella hyviä liikenneyhteyksiä. Jos lento on esim. Gatwickin kentälle ja matkabudjetti ei ole ongelma, hotelli kannattaisi valita Westminister alueelta läheltä Victorian asemaa, jonne pääsee suoraan Gatwick Express junalla. Westministeristä on lisäksi lyhyt matka useimpiin Lontoon nähtävyyksiin (Big Ben, Buckingham Palace). Hotellit Westministerissä maksavat kuitenkin enemmän kuin monen ihmisen nettopalkka, joten fiksu etsii majoituksen muualta.

3* tähden Corner House hotelli sijaitsee Camden Roadilla, vain 900m Kentish Town lähijuna-asemalta. Sijainti on merkittävä koska Gatwickin lentoasemalta pääsee Thames Link junaradalla suoraan Kentish Towniin. Matka kestää tunnin. Kun matkatavarat on saatu jätettyä hotellin, voi jatkaa matkaa kaupunkiin ja Lontoon muihin nähtävyyksiin.

Camden market sijaitsee hotellista vain 1,5km (kävelymatka) päässä. Camden market on Lontoon 4. suosituin vierailukohde joka houkuttelee n. 100,000 ihmistä joka viikonloppu. Sieltä löytyy käsitöitä, antiikkia, pikaruokaloita, katukeittiöitä, vaatteita, koriste-esineitä. Muualle Lontooseen kuljet joko Kentish Townin junayhteyden kautta (esim. London Bridge ja Thames joen varsi), tai Camden Townin metroasemalta hyppäät metroverkostoon joka vie sinut lähes minne vain 10-20 minuutissa. Jos olet reipas kävelijä, Lontoon päänähtävyyksiin voi myös kävellä (suurin osa sijaitsee 2-5km säteellä hotellista).

Hinnat on tarkistettu 5.9. ja ne voivat vaihdella lentojen varaustilanteen mukaan.

Miksi tämä matka on hyvä valinta

  • Edullinen tarjous, näin halvalla harvoin pääsee Lontooseen
  • Hotelli fiksulla sijainnilla

halvat matkat

Eikö tämä loma ollut sinua varten? Katso myös muut Lontoon matkat ja kaupunkilomat.