Home » Äkkilähdöt » Historiallinen 4* Wien 3-4 yötä alk. 379 €/409 €
wienin matkat

Historiallinen 4* Wien 3-4 yötä alk. 379 €/409 €

Historian havinaa Wienissä! 4 tai 5 päivää upeassa 4* hotellissa, meno-paluulennot Helsingistä, aamiaiset, wellness-osaston käytön sekä matkatavarat.

Lähde seuraamaan Mozartin ja Sigmund Freudin jalanjälkiä Wieniin, kaupunkiin jossa aika pysähtyy ja jossa tunnet olevasi osa jotain suurempaa. Wienissä eri ajanjaksojen ajankuva ja arkkitehtuuri ovat ihailtavissa paljaalla silmällä. Useille kaupunginosille ja monumentaalisille rakennuksille löytyy kiinnostava tarina, joka kirvoittaa mielikuvituksen laukalle: millainen kaupunki onkaan ollut vuosisatoja sitten Habsburgin suvun kulta-aikana? Istahda alas kaupunkikierroskävelyn jälkeen, nauti wienerschnitzelistä, kulauta kurkkuusi hörppy paikallista olutta ja ihmettele mitä kaikkea oletkaan jo nähnyt upeassa Wienissä ja minne suunnata seuraavaksi.

Falksteiner Hotel am Schottenfeld ****
restaurant/breakfast room

Tyylikäs neljän tähden hotelli sijaitsee kaupungin trendikkäällä Neubaun alueella, kävelyetäisyydellä suurimmasta osasta kaupungin nähtävyyksistä. Hotelli on sisustukseltaan moderni ja hillityn värikäs, luoden miellyttävän ympäristön. Lounge-tilassa voit nauttia drinkkejä, suupaloja sekä aterioita kansainvälisistä keittiöistä. Runsas buffetaamiainen takaa, että aamusi alkaa energiaa täynnä. Mikäli kaipaat lepohetkeä kaupungilla kiertelystä, suuntaa hotellin spa-osastolle joko perinteiseen tai höyrysaunaan.

  • 3 yötä alk. 379 €
  • 4 yötä alk. 409 €

Hinnat tarkistettu 28.4. ja ne voivat vaihdella lentojen varaustilanteen mukaan.

Wienin matka sisältää

  • 3 tai 4 yötä Falkensteiner Schottenfeldissä ****
  • Meno-paluulennot Helsinki–Wien (Finnair)
  • Ruumamatkatavara (23 kg)
  • Käsimatkatavara (8 kg)
  • Aamiaiset

Voit matkustaa joulukuuhun 2016 asti.

halvat matkat

Etsitkö jotain muuta? Katso myös muut Wienin matkat tai kaupunkilomat.