Home » Äkkilähdöt » Lento ja 5* hotelli Turkissa viikoksi talvilomalla. Sis. lennot, lentokenttäkuljetukset, ja 4-5-tähden hotellimajoitus, 3 päivän Kappadokian retki, Antalyan kaupunkikierros ja tervetulojuoma alk. 169€

Lento ja 5* hotelli Turkissa viikoksi talvilomalla. Sis. lennot, lentokenttäkuljetukset, ja 4-5-tähden hotellimajoitus, 3 päivän Kappadokian retki, Antalyan kaupunkikierros ja tervetulojuoma alk. 169€

Todella edullisia hiihtolomamatkoja tarjolla Turkkiin. Tästä tarjouksesta on useita vaihtoehtoja:

Tällä paketilla vietät vaivattoman ja rennon loman Turkin auringon alla. Pakettiin sisältyy kaikki mitä rennolta lomalta voi odottaakin – lennot, lentokenttäkuljetukset, laadukas hotellimajoitus sekä runsaasti aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Kun kaikki on valmiiksi suunniteltu, voit vain rentoutua ja nauttia lomasta.

Lahjakortti on yhdelle hengelle ja se sisältää: Helsinki – Antalya – Helsinki lennot ja lentokenttäkuljetukset kohteessa. Majoitut matkan aikana 5-tähden Siam Elegance hotellissa Antalyassa sekä Kappadokian retken aikana 4-tähden hotellissa. Lisäksi hintaan sisältyy Kappadokian 3 päivän retki, Antalyan kiertoajelu sekä tervetulojuoma.

Matkan järjestäjänä toimii saksalainen Wow Travel, joka on järjestänyt matkoja jo 20 vuoden ajan ja tarjonneet onnistuneen loman tuhansille lomalaisille.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki – Antalya – Helsinki
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa.
  • 4 yön majoitus Antalyan alueen Siam Elegance hotellissa (tai vastaavassa).
  • Kolmen päivän retki ja 2 yön majoitus 4-tähden hotellissa Kappadokiassa (ei sisällä sisäänpääsylippuja tai lounaita).
  • 1 yön majoitus 5-tähden hotellissa Antalyassa.
  • Aamiaiset koko loman aikana.
  • Yhden päivän turistikierros Antalyassa (ei sisällä lounasta).
  • Tervetulojuoma infotilaisuudessa.

Halutessasi voit ostaa extra-paketin hintaan 199 € / hlö, johon sisältyy seuraavat lisäedut: sisäänpääsyliput (Göreme, Mevlana, maanalainen kaupunki), 4 x lounas, illallinen koko viikon aikana, turkkilainen esitys, yhden päivän ajaksi all inclusive (sis. ruoat ja juomat).

Pakettiin sisältyy majoitus Siam Elegance hotellissa, joka sijaitsee Antalyan lomakohteessa Turkin Rivieralla.

Hotellilla on uimaranta, vesipuisto, kahdeksan ravintolaa, kuntosali sekä kylpylä jossa on turkkilainen sauna. Lisäksi hotellialueella on tenniskenttiä ja leikkipaikka perheen pienimmille. Hotellissa on ilmainen wi-fi.

Mukavissa huoneissa on parveke, puulattiat, taulu-tv, minibaari sekä ylellinen kylpyhuone.

Pakettiin sisältyy myös 2 yön majoitus Kappadokian retken aikana 4-tähden hotellissa, ja 1 yön majoitus 5-tähden hotellissa Antalyassa.

Monet hotellin tarjoamista aktiviteeteista voi olla saatavissa vain kesäkaudella, huomaa myös säävaraus ulkotilojen käytössä!

Tästä tarjouksesta on useita vaihtoehtoja: