Home » Hotellitarjoukset » Etelä-Teneriffa: Viikon all-inclusive majoitus kahdelle sis. lentokenttäkuljetus. Yksi lapsi ilmaiseksi! Hotellissa upea 3200m² merivesiallas josta merinäköala. 499 €

Etelä-Teneriffa: Viikon all-inclusive majoitus kahdelle sis. lentokenttäkuljetus. Yksi lapsi ilmaiseksi! Hotellissa upea 3200m² merivesiallas josta merinäköala. 499 €

Hotelli Alborada sijaitsee Teneriffan eteläkärjessä, rauhallisessa poukamassa ja tarjoaa huikeat maisemat Atlantin välimerelle suoraan hotellin omasta jättimäisestä merivesiuima-altaasta. Täällä viihtyvät sekä pariskunnat että perheelliset.

Kanariansaarten lomaklassikko Teneriffa on oiva kohde rantalomailijalle, sillä valittavanasi on kilometreittäin rantaviivaa jossa rentoutua. Lämpötila saarella on ihanteellinen oli matkasi mihin aikaa vuodesta tahansa, sillä saaren keskilämpötila on noin +22 astetta. Saarta kutsutaankin ikuisen kevään saareksi.

Normaali hinta: 790 €

Top 10 matkatarjoukset -sivuston hinta: 499 € / kahdelta aikuiselta ja yksi max. 12 vuotias lapsi

Voimassaoloaika: 04.01. – 01.04.2015

Hintaan sisältyy

  • 7 yön majoitus kahdelle hengelle tilavassa huoneistossa. Yksi lapsi 0-12v ilmaiseksi. Muut lapset ja 3. aikuinen lisämaksusta – Katso tästä lisää
  • All inclusive – paketti sisältäen ruoat ja juomat.
  • Lentokenttäkuljetukset Tenerife South – lentokentältä.
Kokonaishinta lentojen kanssa

Tarjous ei sisällä lentoja. Edulliset lennot Teneriffalle löydät Supersaverista alk. 233 € (Helsingistä) ja 210 € (Oulusta).

  • Viikko kahdelle: 499 €/2 = 249,5 € + lennot alk. 233 € = alk. 482,5 €/hlö

>> Lue lisää

Teneriffan tunnusmerkki on Teiden tulivuori, jonne kannattaa tehdä päiväretki. Rohkeimmat voivat ylittää kraatterialueen köysirataa pitkin! Saarelta löytyy niin rauhallisia kuin vilkkaitakin lomakohteita, kuten aurinkoinen Playa de las Americas ja perinteikäs Puerto de la Cruz. Aktiviteeteista ja nähtävyyksistä mainittakoon Siam Park-vesipuisto ja Loro Parqua -papukaijapuisto, molemmat kohteet ovat erityisesti perheen pienimpien mieleen! Saarelta tehdään myös erilaisia veneretkiä kuten syvänmerenkalastusta, delfiini- ja valasretkiä.

Läheltä löytyy myös golfkenttiä esimerkiksi Los Palos: 5 km, Golf del Sur: 9 km ja Amarilla Golf: 8 km.

Liikkuminen saarella on helppoa toimivan linja-auton verkoston ansiosta ja nähtävää saarella on riittämiin. Katso tästä Teneriffan bussiaikataulut. Vaihtoehtoisesti hanki vuokra-auto ja tutustu saareen oman mielen ja aikataulun mukaan.

Pakettiin sisältyy majoitus kolmen tähden Alborada Beach Club – hotellissa. Se sijaitsee Teneriffa eteläkärjessä, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Las Galletasinin kaupoista ja ravintoloista. Hotellin edustalla on bussipysäkki ja taksiasema.

Hotellilla on erittäin suuri merivesiuima-allas (3200 neliötä) ja suora pääsy rannalle. Lisäksi hotellilta löytyy suuri aurinkoterassi, lastenallas, viihdettä niin päivisin kuin iltaisin, sukelluskoulu sekä paikallisen ja kansainvälisen keittiön ravintola.

Mukavissa ja tilavissa huoneistoissa on oleskelutila, satelliittitelevisio, parveke sekä keittiö mikroaaltouunilla ja jääkaapilla.

lue lisää
Kuva: thematravel.be