Home » Matkatarjoukset » Espanja » Espanjan kultarannikko perheille puoli/täyshoidolla alk. 259 €
espanjan matkat

Espanjan kultarannikko perheille puoli/täyshoidolla alk. 259 €

Vietä onnistunut loma Espanjan kultarannikolla Saloussa! Sis. lennot, majoitus 3* Eurosalou & Spa hotellissa valitulla ateriapaketilla (puolihoito tai täysihoito), käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Sopiva lapsiperheille, sillä huoneisiin mahtuu jopa 2 lasta 2 aikuisen lisäksi. Saatavilla matkoja kesäksi 2017!

Costa Dorada  (katalaaniksi: Costa Daurada) on suosittu loma-alue Espanjan rannikolla Barcelonasta alaspäin.Tarragonan provississa sijaitsevan Costa Doradan lomakohteista tunnetuin on Salou missä hotelli sijaitsee ja Tarragona. Kaupungissa on vilkas yöelämä ja upeat rannat. Salou tunnetaan rantakohteena mutta myös purjehdus, windsurf ja gofkohteena.

Saloun lomakohteessa sijaitseva Eurosalou & Spa hotelli on ideaali lomakohde perhematkalle, ystävysten yhteiselle lomalle tai pariskunnan omalle ajalle.

Eurosalou & Spa hotelli sijaitsee mainiosti vain 700 metrin päässä Saloun upeilta rannoilta ja on kuitenkin kävelymatkan päässä keskustasta, kaupoista ja iltaelämästä. Hotelli on rauhallinen, mutta lähellä kaikkea! Matkan aikana voi vierailla muutaman kilometrin päässä sijaitsevissa Port Aventura –teemapuistossa sekä Aquopolis-vesipuistossa. Salousta on lisäksi hyvät yhteydet Tarragonan roomalaiseen kaupunkiin.

Eurosalou & Spa hotellissa on ulkouima-allas, spa sekä kuntosali. Spa-alueella on mm. poreamme, turkkilainen sauna ja sauna. Saatavilla on myös hierontaa ja erilaisia hoitoja.

Miksi tämä on hyvä tarjous

  • Todella edullinen rantaloma Espanjassa
  • Sisältää puolihoidon, mahdollisuus korottaa täyshoitoon
  • Huoneisiin mahtuu jopa 2 lasta 2 aikuisen lisäksi

Voit matkustaa lokakuuhun 2017 asti.  Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä tarjous ollut sinulle sopiva? Katso myös muut Espanjan matkat ja rantalomat.