Home » Äkkilähdöt » Edullinen Barcelona 2-4 yötä keskustamajoituksella alk. 187 € – 253 €
barcelonan matkat

Edullinen Barcelona 2-4 yötä keskustamajoituksella alk. 187 € – 253 €

Majoitu Barcelonan keskustassa lähellä satamaa ja Las Ramblas katua! Sis. lennot, majoitus Auto Hogar Barcelona hotellissa aamiaisella. Käsimatkatavara lennolla.

Barcelona on ehkä parhaiten tunnettu Antoni Gaudin upeasta arkkitehtuurista. La Pedrera, toiselta nimeltään Casa Milà, on maailmankuulun arkkitehdin taidonnäyte. Vuonna 1912 valmistuneen rakennukseen katsotaan olevan modernin arkkitehtuurin merkkiteos, ja talon aaltomainen julkisivu erottaa rakennuksen ympäristöstä. Casa Batlló, jota myös luutaloksi kutsutaan, on arkkitehtuurin helmi värikkäiden mosaiikkien koristaman julkisivun ja lohikäärmeen piikikkään harjan muotoisen katon ansiosta. Barcelona on myös erinomainen paikka vaatekaapin päivittäimiseen. Kaupungin lukuisten kujien ja katujen pikkuputiikeistä löytyy uniikkeja vaatteita ja tavaroita kotiin viemisiksi. Placa de Catalynya-aukiolla on myös kaksi suurta tavarataloa, mikäli putiikkien tarjonta ei riitä.

Tarjouksen hotelli tarjoaa majoituksen aivan kaupungin sydämessä. Auto Hogar Barcelona hotellli sijaitsee Avinguda del Parallel -kadulla aivan Parallel-metroasemaa vastapäätä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Las Ramblasilta, satamasta sekä keskeiseltä Plaza de Españalta.

Viihdetarjonta hotellin läheisyydessä on vertaansa vailla. Avenida Paralelon varrelta löytyvät lukuisat teatterit, goottilaiskortteli on kävelymatkan päässä, ranta ja olympiasatama ovat myöskin ihan lähistöllä. Hotelli sopiikin kaupunkilomaan erinomaisesti, kaikki löytyy läheltä.

Miksi tämä matka on hyvä valinta

  • Edullinen tarjous, näin halvalla harvoin pääsee Barcelonaan
  • Hotelli keskustassa
  • Yhdistä kaupunki- ja rantaloma

halvat matkat

Eikö tämä loma ollut sinua varten? Katso myös muut Espanjan matkat ja kaupunkilomat.

Check Also

vietnamin kiertomatka

Kaupunki- ja rantalomailua Vietnamissa alk. 789 €

Miltä kuulostaisi paikallisen kulttuurin kokeminen Ho Chi Minh Cityssä, vietnamilaisen katukeittiön herkkujen maisteleminen, rauhalliset temppelit, ostoskatujen …