espanjan matkat

Edullinen all inclusive 1-2 vkoa Costa Bravalla alk. 347 €

All inclusive -loma Santa Susannan lomakohteessa kauniilla Costa Bravan rannikolla. Sis. lennot, all inclusive majoitus 3* Santa Susanna Resort hotellissa. Käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus tai vuokra-auto. Saatavilla matkoja myös kesäksi 2018!

Santa Susanna sijaitsee meren ja vuorten välisellä kaistaleella Barcelonasta pohjoiseen Maresmen alueella. Matkaa Barcelonaan on noin 60 km ja alue onkin suosittu lomakohde sillä ranta- ja aurinkoloman yhteydessä voi nauttia suurkaupungin vilskeestä.

Rauhallisena alueena tunnettu Santa Susanna tarjoaa loistavat lomapuitteet. Costa Bravan alueen kauneimpiin rantakohteisiin kuuluvan Santa Susannan  hyvinhoidetut ja puhtaat rannat ovat loman parasta antia. Toki rantalomaankin voi kyllästyä ja silloin kannattaa suunnata Barcelonaan, sillä suurkaupunki on vain 60 kilometrin päässä ja paikallisjuna vie perille kaupungista toiseen vaivattomasti ja edullisesti.

Santa Susanna Resortilla voit viettää rentouttavan ja mukavan all inclusive loman. Hotellilla viihtyy myös koko perhe sillä hotellialueella on muun muassa kaksi uima-allasta ja kesäkuukausina ohjelmaa ja aktiviteetteja. Hotelliasiakkaille on lisäpalveluna ilmainen kuljetus rantaan ja  kaupungin keskustaan.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Todella edullinen all inclusive -rantaloma Espanjassa
  • Rauhallinen alue, mutta Barcelona sopivan lähellä
  • Ilmainen kuljetus rannalle ja keskustaan

VINKKI: Kevätmatkoja 1 vko esim. 347 € (1.5.), 375 € (24.5.). 2 vkoa alk. 614 € (11.5.) Hinnat tarkistettu 23.10.2017

Voit matkustaa huhtikuusta lokakuuhun 2018.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä reissu ollut sinua varten? Katso myös muut rantalomat ja Espanjan matkat.