espanjan matkat

Talven aurinkoloma Fuengirolassa 1-4 viikkoa alk. 379 €

Suuntaa Etelä-Espanjan Fuengirolaan 7, 14 tai jopa 28 yöksi! Saat majoituksen Hotel Pyr Fuengirolassa, lennot Málagaan, tervetuliaisjuoman, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavaran.

Vietä vuoden 2017 ikimuistoisin loma Aurinkorannikon kultaisten säteiden hemmoteltavana! Fantastinen Fuengirola on suomalaisten ikisuosikki ja rakastettu matkakohde Aurinkorannikolla. Elämä Fuengirolassa on leppoisaa, mutta alueella on runsaasti aktiviteetteja, joiden ansiosta aika ei käy pitkäksi. Tee löytöjä tiistaimarkkinoilla, rentoudu golfin parissa tai tutustu lähialueen kiinnostaviin kaupunkeihin. Tällä lomalla aikaa on vaikka mihin: valitse lyhyt pyrähdys aurinkoon tai suuntaa Etelä-Espanjaan jopa kuukaudeksi.

Aivan Fuengirolan sydämessä sijaitseva Hotel Pyr tarjoaa oivan tukikohdan itsenäiselle lomailijalle. Hyvin varustelluissa huoneistoissa voit valintasi mukaan kokkailla itse tai nauttia hotellin valmistaman aamiaisen. Hotelli sijaitsee vastapäätä Fuengirolan rantaa ja venesatamaa. Hotellia ympäröivät seesteiset puutarhat, joiden katveessa nautit lämmitettyyn uima-altaaseen pulahtamisesta vaikka keskellä talvea.

Miksi sinun kannattaa lähteä juuri tälle matkalle

  • Hotelli keskeisellä sijainnilla, kaupungin keskusta on vain 500 metrin päässä
  • Lämmitetty uima-allas
  • Edullinen talviloma Aurinkorannikolla
  • Lentokenttäkuljetukset sisältyy
  • Lähtöjä myös Turusta ja Vaasasta

VINKKI: esim. tammikuu alk. 379 €, helmikuu alk. 439 €, maaliskuu alk. 549 €

Voit matkustaa talvikaudella 2017-2018.

Tätä matkaa myy Travelbird.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut rantalomat ja Espanjan matkat.