Home » Matkatoimistot » Alppimatkat matkatoimisto

Alppimatkat matkatoimisto

Alppimatkat on Pohjoismaiden suurin alppimatkanjärjestäjä. STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta, joka on jo usean vuoden ajan ollut Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt Alppimatkoja jo 37 vuotta ja vuonna 2012 yhtiö kuljetti lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan, Sveitsin ja Italian Alpeille. STS Alpresorin pääomistaja on Olle Magnusson. STS Alpresorin lisäksi konserniin kuuluu STS Education (kielimatkat). Yhtiö työllistää (mukaan lukien hotelliemme henkilökunnan ) talvisesongin aikana yli 350 henkilöä.

STS Alppimatkojen menestyksen takeena ovat hyvät matkat hyvätasoisilla majoituksilla lumivarmoihin kohteisiin. Yli 80% asiakkaista varaa kokonaisedullisen all inclusive –paketin, johon kuuluu matka, hotelli, aamiaiset, 3-ruokalajin illalliset ja hissilippu. Lisäksi perhealennuksemme ovat erittäin tuntuvat ja perheiden määrä hiihtomatkoilla kasvaa vuosi vuodelta.

STS omistaa Bad Gasteinissa viisi hotellia, joista Hotel Salzburger Hof on yksi Alppien arvostetuimmista hotelleista. Hotel Salzburger Hofiin rakennettiin talvella 2011/2012 39 uutta huonetta ja uusi lähes 1000 m2 kokoinen SPA ja kaksi aurinkoterassia. Hotel Post on designhotelli ja mukava hotel Gisela erittäin suosittu sporttihotelli. Villa Oraniassa on kahdeksan erikokoista luksushuoneistoa ylelliseen asumiseen. Ski Lodge Reineke on korkeatasoinen hiihtohotelli jossa on myös edullisia 5-7 -hengen huoneita.

 

STS Alppimatkat on Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä. Talvella 2013/2014 veimme Suomesta lähes 9 000 laskettelijaa Alpeille. Hiihtokaudella 2014-2015 kohteemme ovat Bad Gastein, Saalbach, Flachau, Schladming, Zauchensee, Chamonix, Cervinia, Champoluc, Sauze d’Oulx, Verbier, Ischgl, St Anton, Sölden, Obergurgl, Madonna, Cortina, Val Gardena, Alta Badia  (Italia). Kesämatkojemme lomaparatiisina on monipuolinen Bad Gastein.

>> Alppimatkat.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.