Home » Matkatarjoukset » All inclusive-loma viikoksi Mallorcalla, huone merinäköalalla, lähdöt huhti-toukokuussa, 549 €

All inclusive-loma viikoksi Mallorcalla, huone merinäköalalla, lähdöt huhti-toukokuussa, 549 €

Mallorcalta löytyy niin upeat hiekkarannat, patikointireittejä, maaseudun rauhaa, nähtävyyksiä kuin vauhdikasta yöelämääkin. Mallorcalla on runsaasti aktiviteetteja kuten sukellusta, purjehdusta sekä saarelta löytyy vesipuistoja, joissa etenkin lapset viihtyvät. Mallorca on myös tunnettu golfkohde.

Normaali hinta: 850 €

Top 10 matkatarjoukset sivuston hinta: 549 € / yhdeltä hengeltä kahden hengen huoneessa

>> Varaa omasi Top 10 matkatarjoukset -sivustolta

Hintaan sisältyy

  • Helsinki – Mallorca – Helsinki lennot, Norwegian
  • 7 yön majoitus Amic Horizonte -hotellissa kahden hengen huoneessa merinäköalalla
  • All inclusive-paketti sisältäen aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä juomat
  • Mallorquin-pullo huoneessa ensimmäisenä iltana
  • Pääsy kuntosalille

>> Katso tästä superior huoneiden esittely-video ja “time-lapse” video Palma lahden näkymistä joka kuvattu Hotel Horizonten superior huoneen parvekkeelta

Mallorcan pohjoisosa on vuoristoista seutua jossa on viehättäviä pikkukyliä ja kaupunkeja. Saaren pohjoisosaa reunustaa useat ranta-alueet muun muassa Cala de Deia ja Port de Soller. Itäpuolelta löytyy mielenkiintoisia luolastoja, Arta, Drac ja Harns, joihin tutustua. Saaren kaakkoisosasta löytyy Alcudia, muurien ympäröimä kaupunki, jossa on roomalaisen aikakauden nähtävyyksiä mm. amfiteatteri.

Palman kaupunki on suosittu kohde jossa myös Espanjan kuninkaalliset lomailevat. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä esimerkiksi Almudainan muurinrauniot, katedraali, Castillo de Bellver linnoitus ja Mallorcan museo.

Herkkusuut löytävät oman suosikkinsa lähes 2500 saarella olevasta ravintolasta. Mallorcalaisia makuja tarjoaa sobrassada (paprikalla maustettu salami) ja esaimada-kierrepulla.

Hotelli

Hotel Amic Horizontella on upea sijainti Palman lahden rannalla, vain kaksi kilometriä Palma de Mallorcan keskustasta. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Porto Pi-ostoskeskusta ja Palman satamaa.

Hotellilla on uima-allas, aurinkoterassi, buffetravintola sekä 24h-vastaanotto ja sen tarjoamat palvelut.

Mukavissa huoneissa on satelliittitelevisio, ilmastointi, tallelokero, wi-fi, kylpyhuone hiustenkuivaajalla sekä parveke merinäköalalla.

Voimassaoloaika: 07.04. – 24.05.2015

lue lisää