mallorcan matkat

All inclusive –hemmotteluloma Mallorcalla alk. 499 €

Tarjoukseen sisältyy 7 tai 14 yön majoitus OLA Aparthotel Ceciliassa, all inclusive -tarjoilu, meno-paluulennot Helsingin ja Palma de Mallorcan välillä, matkatavarat sekä lentokenttäkuljetukset.

Pystytkö kuvittelemaan itsesi makaamassa pehmellä rantahietikolla nauttien auringon lämmittävistä säteistä samalla kuunnellen turkoosin meren laineiden rauhoittavaa liplatusta? Skenaario ei kotimaassa tällaisenaan ole mahdollinen, joten kannattaa suunnata Mallorcan saarelle, jossa kuvatunlainen lomaidylli on arkipäivää. Saari, jossa sisämaa ei häviä rannikolle kauneudessaan, ja jossa paikalliset ovat yhtä lämminhenkisiä kuin kirkkaalta taivaalta porottava aurinko, on ehdottomasti lomapäiviesi arvoinen. Vaikka Mallorca on jo itsessään enemmän kuin tarpeeksi, olemme lisänneet matkaan mukaan myös all inclusive -tarjoilun ja hotellin aivan rannan läheisyydessä. Valmistaudu elämäsi rentouttavimpaan lomaan!

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Edullinen all inclusive Mallorcalla
  • Lentokenttäkuljetukset sisältyy
  • Huoneistohotelli 200 m päässä rannasta
  • Porto Colomin kylä ei ole menettänyt autenttista charmiaan, vaikka siitä onkin kasvanut suosittu lomakohde kaikenikäisten keskuudessa.

Voit matkustaa toukokuusta syyskuuhun 2017 saakka. Tätä matkaa myy Travelbird.

matkatoimiston sivuille

Katso myös muut Berliinin matkat ja rantalomat.