Home » Aktiivilomat » Aktiiviloma Vierumäellä kahdelle: 1 yön majoitus ja kaksi Active Hour-lippua 105 €
aktiiviloma vierumaki

Aktiiviloma Vierumäellä kahdelle: 1 yön majoitus ja kaksi Active Hour-lippua 105 €

Nauti upeasta luonnosta, laadukkaista palveluista ja erittäin monipuolisista aktiviteettimahdollisuuksista Vierumäellä!

Mitä saat:

  • Yksi yö Scandic Vierumäki-hotellissa.
  • Buffetaamiainen.
  • 2 kpl Active Hour – tuntia.
  • Ei sisällä lentoja tai kuljetuksia.

>> Lue lisää ja varaa omasi tästä

Scandic hotellilla on erinomaiset arvostelut muun muassa Booking.com-sivulla jossa asiakkaat kehuvat hotellin siisteyttä, hyviä ulkoilumaastoja sekä herkullista aamupalaa.

Vierumäellä on runsaasti erilaisia aktiviteetteja niin sisätiloissa kuin luonnon helmassa. Hintaan sisältyy kaksi Active Hour-tuntia, mutta halutessasi voit osta niitä lisää edulliseen 8 € hintaan (lapsi 4 €). Valittavanasi on seuraavia ryhmäliikuntatunteja: Zumba, curling, TRX-training, koko perheen liikuntatunti, coretraining, golfopetus, parkour, sulkapallo, kuntonyrkkeilu, sähly, saunajooha sekä lukuisia muita lajeja! Tunnit saattavan vaihdella ajankohdan mukaan – tarkista tästä lomasi ajankohdan tarjonta sekä tarkista onko valitsemallesi lajille vaadittu ennakkoilmoittautuminen.

Vierumäeltä on myös mahdollista vuokrata erilaisia liikuntavälineitä ja pelejä omatoimiseen liikkumiseen. Valikoimasta löytyy muun muassa luistimia, suksia, golfbageja ja muuta. Urheiluhallin toimipisteeltä voi vuokrata vaikka frisbeen, luontopolkukartan, tennismailan, polkupyörän sekä huollattaa vaikkapa luistimet!

Scandic Vierumäki sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Vierumäeltä. Läheisessä urheiluopistossa on jalkapallokenttä, uima-allas ja luistinrata, golfkentälle on vain 50 metriä.

Hotellissa on 24h-vastaanotto ja myymälä, kuusi ravintolaa, sauna, keilarata sekä lasten leikkihuone.

Moderneissa huoneissa on ilmastointi, wi-fi, tallelokero, kirjotuspöytä, kylpyhuone ja taulu-tv.

halvat matkat