Home » 2018 talvi » Valohoitoa talveen Teneriffalla! Puerto de la Cruz alk. 464 €
teneriffan matkat

Valohoitoa talveen Teneriffalla! Puerto de la Cruz alk. 464 €

Lennot ja majoitus Interpalace by Blue Sea -hotellissa Teneriffan Puerto de la Cruzissa. Hotelli on kivenheiton päässä rannasta ja tarjoaa laadukkaita palveluja. Ennakkomyynnissä talvi 2017-2018!

Teneriffa pohjoisosassa sijaitseva Puerto de la Cruz on ollut jo pitkään suosittu lomakohde suomalaisten turistien keskuudessa. Kohteesta löytyy suomalaisia palveluja kuten ravintoloita sekä talvikaudella myös suomalaistähtien konsertteja. Uinnin ja auringonoton lisäksi osalla rannoista onnnistuu lainelautailu.

Blue Sea Interpalace Hotel sijaitsee lähellä rantaa ja tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Kattaviin hotellipalveluihin kuuluu sisä- ja ulkouima-allas, tenniskenttä, kansainvälinen terassiravintola, allasbaari, leikkikenttä ja viihdeohjelmaa. Valoisissa huoneissa on satelliittitelevisio, kylpyhuone, ilmastointi sekä osassa huoneista on merinäköala. Teneriffan kuuluisa Teiden kansallispuisto on 40 minuutin ajomatkan päässä Blue Sea Hotel Interpalacesta. Teneriffan pohjoiselle lentokentälle on vain 20 minuutin ajomatka. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla vastaanottoalueella.

Teneriffan matka sisältää

  • Meno-paluu lennot valitsemastasi lähtökaupungista
  • Majoitus
  • Ateriat valintasi mukaan
  • Käsimatkatavara

Voit matkustaa huhtikuussa 2017 ja tulevana talvena marraskuusta huhtikuuhun 2018.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinulle sopiva? Katso myös muut rantalomat ja Espanjan matkat.