Äkkilähdöt kaupunkilomat

äkkilähdöt kaupunkilomat

Oletko pikaisen loman tarpeessa?

Kaupunkilomalle pääset nopeasti mm. Top 10 matkatarjousten, Kaleva Travelin, Travelbirdin tai Apollomatkojen mukana.

Top 10 matkatarjouksilla on aina tarjolla vaihteleva valikoima kaupunkilomatarjouksia. Top 10:n tarjoukset ovat aina edullisimmasta päästä, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Parhaimmat matkat myydään usein loppuun, joten ole nopea.

>> Katso tästä

Travelbird tarjoaa laajemman kattauksen kaupunkilomapaketteja ympäri Eurooppaa ja myöskin joskus kaukomaille. Travelbirdin tarkoituksena on tarjota matkoja, joissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Majoitus on usein 4 tähden hotellissa ja joskus mukana on myös muita etuja, kuten jokiristeily Prahan tai Lontoon matkalla, kahvi ja leivos Budapestissa tai polkupyörä matkan ajaksi Italiassa.

>> Katso tästä

Jos haluat enemmän valinnanvaraa lomasi suhteen kannattaa katsastaa Apollomatkojen valikoima. Apollomatkoilta saat kaupunkiloman minne ja milloin vain joustavin matka-ajoin. Valitse lennot yli 400 lentoyhtiön kattavasta valikoimasta ja lisää mukaan mieluinen hotelli kohteesta yli 100 000 hotellin valikoimasta ympäri maailmaa.

Kohdevalikoimissa mm. New York, Pariisi, Lontoo, Barcelona, Lissabon, Berliini, Praha ja Rooma. Kun varaat lento+hotellipaketin Apollomatkoilta sinua suojaa mahdollisissa ongelmatilanteissa  valmismatkalaki.

>> Katso tästä

Kaleva Travelin lento+hotellivalikoimissa on lähes 40 kohdetta eri puolilla maailmaa. Kohdevalikoima on kattaa perinteiset kaupunkisuosikit kuin uudet tuttavuudetkin. Voit vapaasti räätälöidä itsellesi sopivan matkan ja valita useiden eritasoisten hotellien joukosta parahaimman juuri sinulle.

Joka kuun 15. päivä julkaistaan myös kaupunkilomatarjous, joka kannattaa ehdottomasti katsoa! – Katso uusin tarjous tästä

>> Katso kaikki Kaleva Travelin matkakohteet ja hinnat tästä

Katso myös kaupunkilomat Eurooppa -sivulta ajankohtaiset tarjoukset.