Categories
Juhannus ulkomailla Kaupunkiloma

7 yötä Budvassa Montenegrossa alk. 399 €

[dropcap]B[/dropcap]udva on yksi Montenegron suosituimmista matkakohteista, eikä ihme, sillä Budvan rivieran suloiset kylät, herkullinen montenegrolainen keittiö ja lukemattomat historialliset sekä kulttuuriset aarteet tekevät kohteesta vastustamattoman lomailijoille. Kesäisin Budvan kadut täyttyvät matkailijoista, jotka saapuvat kaupunkiin sen vilkkaan yöelämän, kutsuvien hiekkarantojen ja lämpimän ilmaston vuoksi. Noin 2500-vuotias Budva on yksi Adrianmeren rannikon vanhimmista kaupungeista ja sen viehättävä vanhakaupunki sijaitsee kallioisella niemimaalla, kaupungin eteläosassa. Koko vanhaakaupunkia ympäröi keskiaikaiset suojamuurit, tyypillisesti viimeistelty torneilla, ampuma-aukoilla, kaupungin porteilla ja linnoituksella. Vanhakaupunki on täynnä kapeita kujia, aukioita ja muurien sisällä liikennöidään nykyään vain jalkaisin.

Tarjous sisältää

  • 7 yötä Hotel Slovenska Plazassa
  • Aamiaiset
  • Suorat meno-paluulennot Helsinki – Dubrovnik (Norwegian)
  • 1 x käsimatkatavara 10 kg (55 x 40 x 23 cm)

Tarjous ei sisällä

  • Ruumaan menevä matkatavara, 20 kg / 36 €
  • Lentokenttäkuljetukset, 125 € per henkilö

Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 2.5 – 17.10.2015.  Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

>> Lue lisää ja varaa omasi

Tämän matkatarjouksen tarjoaa Travelbird.fi. Katso TravelBirdin kaikki tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää.

Hotel Slovenska Plaza

Hotel Slovenska Plaza sijaitsee Budvan keskustassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotellissa on kolme ravintolaa, jotka tarjoilevat paikallisia ja kansainvälisiä ruokia sekä kolme baaria, joissa voi drinkin äärellä kuunnella live-musiikkia. Hotelli järjestää lomailijoille karaoke-iltoja, salsa-tunteja ja kesäkuukausina on mahdollisuus katsella elokuvaa hotellin uima-altaan äärellä. Hotellin uima-altaan lähettyvillä voi nauttia virvokkeista ja iltaisin monista eri viihdeaktiviteeteista. Merivettä ja hiekkarantaa kaipaavat voivat kävellä 50 metriä Budvan pisimmälle uima-rannalle ja nauttia lomasta loikoillen auringossa.

halpa matka slovenia

loma Montenegro