Home » All inclusive » 5* Sunny Beach ultra-all inclusive 7 tai 14 yötä alk. 490 €/749 €
bulgarian matkat

5* Sunny Beach ultra-all inclusive 7 tai 14 yötä alk. 490 €/749 €

Vietä täydellinen all inclusive loma Bulgariassa! Sis. suorat lennot, majoitus 5* Royal Palace Helena Park hotelllissa, ultra all inclusive -paketti sisältäen ruoat, juomat ja välipalat, lentokenttäkuljetus.

Bulgarian Sunny Beach on kiistatta yksi suosituimmista rantakohteista. Kolmenkymmenen asteen keskilämpötila ja lämmin merivesi takaavat lomailijalle aurinkovarman kesäloman. Tämän lisäksi Sunny Beach tarjoaa laadukkaan majoituksen ja all inclusive loman, jolloin kaikki tarvittavat palvelut löytyvät omasta hotellista.

Tarjouksen 5* Royal Palace Helena Parkin asiakkaat voivat rentoutua huolellisesti hoidetun puutarhan uima-altaalla tai puiden viileässä varjossa. Hotelli edustaa romanttista bulgarialaista renessanssia ja kaikissa tiloissa on Bulgarian parhaiden taiteilijoiden maalauksia ja veistoksia. Viiden tähden hotellialalueella silmä ja mieli lepää ja lisäksi keho nauttii sillä monipuolisen all inclusive aterioiden lisäksi voi itseään helliä hotellin Lion’s Health and Beauty kylpylän ja hoitolan palveluilla.

Pakettiin kuuluu ultra all inclusive paketti, johon kuuluu laajemmat valikoimat kuin all inclusive pakettiin. Ultra all inclusive pakettiin kuuluu esimerkiksi laajempi juomavalikoima sisältäen myös ulkomaalaiset merkit.

  • 7 yötä alk. 490 €
  • 14 yötä alk. 749 €

Hinnat tarkistettu 17.8. Huomaa, että matkan hinta voi vaihdella lentojen hintojen muuttuessa.

Sunny Beachin matka sisältää

  • Lento
  • Majoitus 5* hotellissa
  • Lentokenttäkuljetus
  • Käsimatkatavara
  • Ultra all inclusive paketti sis. ruoat, juomat ja välipalat

Lähtöjä toukokuusta lokakuuhun 2016.

halvat matkat