Home » Äkkilähdöt » Luksusloma Lontoossa, 5* majoituksella keskustassa, 2-4 yötä alk. 299 €
lontoon matkat

Luksusloma Lontoossa, 5* majoituksella keskustassa, 2-4 yötä alk. 299 €

Lähde ylelliselle kaupunkilomalle Lontooseen! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus 5* keskustahotellissa, lennot Helsingistä ja matkatavarat. Varattavissa korottomalla osamaksulla.

Lontoo houkuttelee vierailijoita sen eläväisellä vilinällään. Lontoossa klassiset kaksikerroksiset bussit, elegantit putiikit ja trendikkäät baarit yhdistyvät mieltä rauhoittaviin puistoihin ja upeisiin nähtävyyksiin, ja antavat kaupungille oman ajattoman tunnelmansa. City of Westminsterin kaupunginosassa sijaitseva Pimlico on loistava yhdistelmä rauhallisuutta ja jännittävää arkkitehtuuria. Tate Britain -taidemuseo, Buckinghamin palatsi, Trafalgar Square ja Hyde Park sijaitsevat kaikki kävelyetäisyyden päässä hotellilta – majoitut nimittäin aivan Lontoon keskustassa!

Eccleston Square Hotel*****
restaurant

Suosittu ja tyylikäs viiden tähden Eccleston Square Hotel sijaitsee Pimlicon alueella, Lontoon keskustassa. Victorian metroasema sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, ja samalle asemalle pääsee kätevästi myös lentokentältä. Hotellin läheisyydessä sijaitsee tori sekä baareja ja putiikkeja. Toisella puolella katua sijaitsee tenniskenttä, jossa voit harjoittaa parhaimpia lyöntejäsi. Vaihtoehtoisesti voit vierailla lähellä sijaitsevalla kuntosalilla keräämässä energiaa, josta hotellin vieraat saavat alennusta. Hotellin rakennus on arkkitehtuurisesti upea näky, ja sisustuksessa näkyy laadukas ja ylellinen kädenjälki. Hotellin ravintola tarjoilee maukkaita tapaksia ranskalaisittain.

  • 2 yötä alk. 299 €
  • 3 yötä alk. 399 €
  • 4 yötä alk. 509 €

Hinnat tarkistettu 25.4. ja ne voivat muuttua lentojen varaustilanteen mukaan.

Lontoon matka sisältää

  • 2, 3 tai 4 yön majoitus Eccleston Square Hotelissa*****
  • Meno-paluulennot Helsinki–Lontoo Gatwick (Norwegian)
  • Käsimatkatavara 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
  • Ruumamatkatavara 20 kg

Voit matkustaa vuoden 2016 loppuun.

halvat matkat

Etsitkö jotain muuta? Katso myös muut Lontoon matkat ja kaupunkilomat.