Home » Äkkilähdöt » 4* Kroatia 3 -14 yötä alk. 283 €, viikko alk. 408 €
kroatian matkat

4* Kroatia 3 -14 yötä alk. 283 €, viikko alk. 408 €

Suuntaa Kroatiaan rantalomalle rauhalliseen Zatonin kylään lähelle Dubrovnikin kaunista kaupunkia. Sis. suorat lennot, majoitus Villa Paradiso hotellissa aamiaisella, käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus! Saatavilla 3, 5, 7 ja 14 vrk paketit, matkusta lokakuussa tai keväällä / kesällä 2017!

Dubrovnik, joka tunnetaan myös Adrianmeren helmenä, on erinomainen lomakohde kaikille kulttuuria, historiaa, hyvää ruokaa, rantalomaa etsivälle.Villa Paradiso on vuonna 2016 avattu uusi moderni hotelli joka sijaitsee Zatonissa 9 kilometrin päässä Dubrovnikista. Hotelli onkin erinomainen valinta matkaajalle joka haluaa nauttia Dalmatian lahden kauniista rannoista ja kylätunnelmasta ja olla silti lähellä vilkasta keskusta.

Hotellin uima-allas on kattoterassilla ja sieltä avautuu panoramanäköala merelle. Uima-altaalla on aurinkopetejä ja varjoja. Hotellilla on myös oma ranta jonne on matkaa 50 metriä. Viisikerroksisen hotellin huoneista on myös merinäköala Zatonin lahdelle ja lähisaarille.

Miksi valita tämä tarjous

  • Verrattain edullinen matka Kroatiaan
  • 4* hotelli kauniilla alueella lähellä palveluja
  • Valittavana myös lyhyitä matkoja

Matkusta lokakuussa tai keväällä / kesällä 2017!

halvat matkat

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut Kroatian matkat ja kaupunkilomat.