ranskan matkat

4* Antibes Ranskan Rivieralla 2-7 yötä alk. 262 €

Tunnelmalllinen Antibes Ranskan Rivieralla! Sis. lennot Nizzaan, majoitus Helios hotellissa, aamiainen, käsimatkatavara lennolla.

Ranskan Rivieralla sijaitseva Antibes ja siihen kuuluva Juan-les-Pins on suosittu lomakohde. Tunnelmallisen rantakaupungin Antibesin paikalla sijaitsi kaupunki jo Rooman valtakunnan aikaan. Kaupungin sydän on sen vanhakaupunki ja  Marché provençal -tori jonne kannattaa suunnata heti aamusta hakemaan tuoreet kasvikset ja lämpimät leivät. Ranskan Rivieran tunnelma on ikuistettu lukuisten taiteilijoiden töihin esimerkiksi Picasso työskenteli 1940-luvulla Antibesissä ja teki siellä monia merkittäviä töitään.

Ranskan Rivieralla sijaitseva Antibes ja siihen kuuluva Juan-les-Pins on suosittu lomakohde. Antibesin sydän on sen vanhakaupunki ja vilkkaat markkinat joilta voi hankkia tuoreet hedelmät ja kasvikset. Juan-les-Pinsin moderni lomakohde Juanin lahden rannalla tunnetaan upeista rannoistaan. Koko perheen vierailukohteita on mm. merieläinpuisto Marineland jonka yhteydessä toimivat myös minigolfkenttä Adventure Golf, lasten seikkailupuisto Kid’s Island ja vesipuisto Aquasplash.

Hotel Helios sijaitsee Juan-les-Pinsin keskustassa Ranskan Rivieralla muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta, Eden-kasinolta, kaupoista ja ravintoloista. Hotellilta on vain 5 minuutin kävelymatka Juan-les-Pinsin rautatieasemalle.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Etenkin 4 yön loma on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen alk. 316 € (22.5. tilanne)
  • 4* hotelli hyvällä paikalla

Voit matkustaa lokakuuhun 2017.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä reissu ollut sinua varten? Katso myös muut kaupunkilomat ja Ranskan matkat.