Home » Äkkilähdöt » 4* Rooma keskustahotellissa 2-4 yötä alk. 220 – 249 €
rooman matkat

4* Rooma keskustahotellissa 2-4 yötä alk. 220 – 249 €

Tyylikäs keskustahotelli lähellä Rooman nähtävyyksiä! Sis. lennot, majoitus 4* Gambrinus hotellissa aamiaisella. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus.

Rooman nähtävyydet ovat suurelta osin kävelyetäisyydellä toisistaan, ja kannattaakin varata aikaa yhden alueen tutustumiseen. Kävellen kannattaa kuitenkin olla varovainen, koska kaupungin kapeilla kujilla viilettää autoja ja skoottereita. Kolmen päivän Roma Passilla voi liikkua vapaasti julkisilla kulkuvälineillä, ja saat myös vapaan pääsyn kahteen museoon sekä alennusta pääsymaksuista muihin museoihin, tapahtumiin ja esityksiin.

Lukuisten nähtävyyksien lisäksi Roomassa voi opiskella vaikka ikonien maalaamista, mosaiikkien tekemistä tai opetella gladiaattoritaistelun jalon taidon. Tai vietä päivä italialaisen ruokakulttuurin- tai viinin kurssilla.

Hotel Gambrinus sijaitsee vanhalla “Horti Sallustiani” alueella aivan Rooman keskustassa. Elegantti hotelli ja rauhallinen alue takaa matkaajalle todellisen neljän tähden loman. Erinomainen sijainti lähellä historiallisia vierailukohteita, puistoja ja hyviä liikenneyhteyksiä on saanut majoittujilta kiitosta.Hotelli on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Espanjalaisilta portailta ja Via Venetolta.

Hinnat tarkistettu 5.10.2016 ja ne voivat vaihdella lentojen varaustilanteen mukaan.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Todella edullisesti jopa 4 yön lomalle Roomaan
  • Entinen palatsi on kunnostettu moderniksi 4* hotelliksi, sijainti aivan keskustassa

Voit matkustaa elokuulle 2017 asti.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut Italian matkat ja kaupunkilomat.