Categories
Äkkilähdöt All inclusive Espanja Huippuhalvat matkat Juhannus ulkomailla Rantalomat Rentoutumista

4* Espanja täysihoidolla, sis. kuljetukset alk. 414 €, juhannus alk. 622 €

Täysihoitoloma Lloret de Marissa. Sis. lennot Barcelonaan, majoitus Santa Rosa hotellissa, täysihoito, käsimatkatavara lennolla, lentokenttäkuljetukset kohteessa.

Costa Bravan suositussa lomakohteessa Lloret de Marissa vietät rentouttavan loman. Alueen vetonaula ovat upeat rannat, joita mahtuu seitsemän kilometrin rantaviivalle. Kristallin kirkkaat vedet ja hyvin hoidetut rannat ovat aurinkolomaa hakevalle ja vesiurheilua harrastavalle matkaajalle mieleen. Sukellus ja snorklaus ovat myös suosittuja. Alueen rannoille on myönnetty EEC:n sininen lippu laadun takeeksi.

Lähistöllä on Montbarbatin kylä ja roomalaisten sotilaiden hauta, 1500 -luvulta peräisen oleva kirkko, jossa myös maalauksia samalta aikakaudelta sekä St Joanin torni Fanals ja Lloretin rannan välillä. Alueella on hyvät urheilumahdollisuudet, ostoskeskukset sekä ravintolat. Lähistöltä löytyy myös Euroopan suurin vesipuisto, merieläintarha ja teemapuisto Port Aventura.

Tarjouksen hotelli Santa Rosa sijaitsee Lloret de Marin rauhallisella alueella, noin 150 metrin päässä Lloretin rannalta.

Huom! Juhannuksena 2017 matkaan alk. 622 € (16.5. tilanne)

Miksi tämä on hyvä tarjous

  • Todella edullinen rantaloma Espanjassa
  • Sisältää täyshoidon
  • Sis. lentokenttäkuljetukset

Voit matkustaa lokakuuhun 2017 asti.  Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä tarjous ollut sinulle sopiva? Katso myös muut Espanjan matkat ja rantalomat.