Categories
Elämyksiä Espanja Kaupunkiloma

4* Elämysten Madrid 2-4 yötä alk. 371 – 620 €

Kaupunkiloma Espanjan elämää kuhisevassa pääkaupungissa! Sis. lennot, majoitus ydinkeskustassa Rafael Hoteles Atocha hotellissa aamiaisella.

Kaupunkiloma Madridissa sopii niin yksin, kaksin kuin perheen kanssa matkustavalle. Monipuolisessa metropolissa viihtyy ja pääsee kokemaan paikallista tunnelmaa tapasbaareissa nauttien paikallisia herkkuja edullisesti, ja samassa korttelissa voi suunnata muotimaailman huippumerkkien butiikkeihin. Kaupungin keskustassa voi vierailla esimerkiksi Bernabeun jalkapallostadionilla, istuskella Retiro puiston penkeillä lueskelemassa tai ihailla taideteoksia kaupungin lukuisissa museoissa. Lasten kanssa matkustava ilahtuu huomiosta jota perheen pienimmät saavat osakseen.

Rafael Hoteles Atocha sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa Atocha rautatieaseman vieressä. Hotellista onkin mainiot yhteydet juna-aseman lisäksi myös lentokentälle. Matkaajille jotka haluavat tutustua Madridiin hotelli tarjoaa puitteet helpolle keskustalomalle. Nähtävyydet ja kaupungin keskustan palvelutarjonta ovat nopeasti saatavilla. Esimerkiksi kuuluisa kulttuurikolmio, jonkä kärkinä ovat Pradon ja Thyssen Bornemiszan museot ja Reina Sofia taidekeskus, on hotellia lähellä.

Tämän matkan järjestää Top 10 matkatarjoukset. Katso myös muut Top 10:n edulliset matkat.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • 4* Hotelli Madridin keskustassa

Voit matkustaa maaliskuuhun 2017 saakka.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä tarjous ollut sinulle sopiva? Katso myös muut Madridin matkat ja kaupunkilomat.