berliinin matkat

4* Berliini 2-7 yötä alk. 176 € – 398 €

Kaupunikiloma Berliinissä Sis. lennot, majoitus 4* Winters Hotel Berlin Mitte am Checkpoint Charlie hotellissa aamiaisella. Käsimatkatavara lennolla.

Kansainvälinen Berliini on kaupunki jonne suunnataan kun halutaan olla ajan hermolla, löytää uusimmat tuulet ja ideat. Tämä paketti vie matkaajan kaupungin ydinkeskustaan sillä tarjouksen hotelli Winters Hotel Berlin Mitte am Checkpoint Charliesijaitsee Berliinin keskustassa 100 metrin päässä Friedrichstraßen ostoskadusta ja 600 metrin päässä Checkpoint Charlie -museosta.

Winters Hotel Berlin Mitte am Checkpoint Charlien julkisivu on tyylikäs, ja hotellin tilavissa huoneissa on värikäs sisustus. Kaikissa huoneissa on taulu-tv, tallelokero kannettavalle tietokoneelle ja oma kylpyhuone. Winters Hotel Berlin Mitte edustaa modernia designia ja arkkitehtuuria.

Kochstraßen metroasema on 3 minuutin kävelymatkan päässä Winters Hotel am Checkpoint Charliesta. Hotelli on 15 minuutin kävelymatkan päässä Potsdamer Platzin viihdealueelta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä Brandenburgin portilta.

Hinnat tarkistettu 23.8. ja ne voivat muuttua lentojen hintojen vaihtelun mukaan.

Berliinin matka sisältää

  • Lento
  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Käsimatkatavara

Voit matkustaa huhtikuuhun 2017 saakka.

halvat matkat